Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ухапсили Тоњелие-а због сумње да је регрутовао младе муслимане из Србије, Црне Горе, Македоније, и са Косова за ИСИС.

2. Misliš, Towelieja našeg? Šmrc.
    P.S. Nemoj nas ložiti, imam slabo srdašce.

3. http://www.abc.net.au/news/2014-12-15/sydney-siege-hostages-cafe-martin-place-police-operation/59

Oće li se ovi mudžosi smiriti više, aman zaman?? Doduše, Australija je u pitanju, govna su to...

4. Jbg kada su muzdosi klali nas, pa mi krenuli da im jebemo znanje popili smo bombe, sankcije i bili nazivani stokom i parijom Evrope. Eto im sad, neka se jebu sa njima, boli me kurac. Meni je bas drago da na svojoj kozi osete malo ono sto se nama desava vekovima.

Plus ce zbog tih mudzosa doci dan kada cemo od celog sveta dobiti zeleno svetlo da udjemo nazad na Kosovo. Samo polako.

5. sta cemo brate kada dobijemo to zeleno svetlo?

6. Onda idemo na more. Kažu da je albanska obala preljepa.

7. i vina su im preljepa, jebem ih među noge što muljaju grožđe...

8. Jes ima puno malijeh meda

Awwwww

9. http://www.cdm.me/zabava/zanimljivosti/parada-djeda-mrazova-u-njujorku
    i kod nas ce ovo za koju godinu, đedo mrazovi paradirajte u svoja 4 zida

10. Vučiću, popuši mi ceo kurac.
    Od jedne moje prijateljice rođena sestra udata za Tunižanina. Venčani, sve, ona trudna treba da se porodi. Poslala garancije sve što treba, ja zapucam jutros na aerodrom ranom zorom i lik zove iz Tunisa nije krenuo, nema leta jebenog. U ambasadi mu rekli da je Srbija stopirala sve letove. Valjda zbog ovih kurčevih Kineza što dolaze i oni da mi se napuše kurca. Na Aerodrom kod nas kae svi letovi po planu. Jebena neorganizacija. Da je neko teo da pobije ove Kineze došo bi fazon 2013 godine a ne dan pre njih majke im ga uteram.

11. Interesantno kako poznaješ asasinske metode rada.

12. A ti mi duguješ 50 evra za troškove. Najbliži si mi jbg, do šorlavog ne mogu lako doći :)

13. Hoćeš da te vratimo službenim, da popričamo malo o ovim metodama? :)

14. Ne, isključivo se sam vozim. Verovatno ću da ti oprostim dugovanja kad se naspavam, sad sam nervozan jbg :) Udavio bi jednog dedu golim rukama malo pre na semaforu da je bio mlađi nekih 10 godina. Meni čisto zeleno na pravo on prolete na uslovno i krene da preti iz kola i stane. Ja izađem i pomenem mu sve žive i mrtve, vratim se u kola kad je baka što je bila pored njega zaplakala onako malo. Sad vidi ti šta ova država pravi od nas!
    Odoh :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.