Podijeli sa Vukajlijašima

1. zato ja vozim pod pretpostavkom da su svi drugi vozači nekulturne budale bez dozvole i da ih treba posmatrati kao balističke projektile - mnogo sam mirniji otkad tako radim

2. Odaberite kajtezu definiciju

3. Nije to Paninaro, to je Čembro, Titin brat.

4. nijesam dozvolio fotosopiranje, banujte dilana 30 dana

5. http://www.whosampled.com/

Одличан сајт, имају и неки наши извођачи, ако волиш да видиш ко је од кога украо.

6. XAXAXAXAXA NAJJACA FORA DANAS, PROZIVANJE MODERATORA KAKO RADE BEZ PLATE I TO xDDDDDDDD

7. ТО, И ПРОЗИВАЊЕ ПАНИНАРА КАКО ЈЕБЕ КОЗЕ хДДДД

8. tko je mlađana gospojica?

9. Voditeljka Zlatnog Kruga, Sofija Rajovic. Ovo nek vam je za nauk! Sve su žene kurve, sve puše kurčeve gutaju spermu primaju u čmar slikaju se gole itd itd OSIM SONJE KOLAČARIĆ, tako da ne pravite iluzije i ne maštajte o slatkim finim curama takve ne postoje, vaša vjerna cura puši kurčeve oženjenih muškaraca, vjerujte mi

10. Sonja Kolačarić voli slow-motion anal svakog zadnjeg četvrtka u mjesecu i kad joj se prisere, ona fino kaki. I obriše se dobro.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.