Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jesam brate, neko veče bilo na četu. Odličan umetnik.

2. Nikolase, oćemo.

3. Gledao "nož" do sad, išao na bn-u. Video da će ići dok sam listao kanale i reko' daj baš da gledam, ionako nikad nisam ni pustio bn (ok, krajišnici, man'te, nije o tome priča), a ni film nisam gledao ne pamtim. Negde na pola filma provalim u donjem desnom uglu tevea mrtav piksel, ne jedan, no kvadratić 4x4, baš onako upada u oči.
    Obustavim gledanje, gledam ono, pritiskam, otkud sad odjednom a teve star jedva 6 meseci, već stvaram scenu kako ću da nosim na reklamaciju prekosutra i da ispizdim i tamo, guglam da li važi garancija za mrtve piksele, gledam cigare 'de su jer je već nervoza, promenim slučajno kanal i vidim nema mrtvih belih piksela. Vratim na bn, opet ima. Triler kakav Finčer ne bi smislio.

Poente priče nema, nego reko' da podijelim sa vukajlijašima, a možda se desi još nekom neiskusnom pa da se ne iscima.

4. Vlasija je totalna pobeda jbt. To morate za života da vidite i iskusite, ako već niste.

Sećam se kada sam radio za jednog ortaka, PVC stolarija, da skupim kintu za faks pošto u budžet nisam mogao. Radili smo u Češljevoj Bari nekom liku kuću, a kuća k'o Bakingemska palata. Ugostili nas kao careve, ali odmah krenuli da ga ispituju da li je on gazda, da li je ženjen, da li smo mi ženjeni, šta radimo, šta planiramo, čime nam se bave roditelji itd. Kada su saznali da među nas petoricom trojica nemamo ni devojku počinje šou. Sledećeg dana kreće parada. Sve udavače iz sela u dvorište, kao šatro udarili crep na kući, pa da se proslavi, pa došle tetke, strine i ujne, pa majke i već udate sestre i na kraju muška ekipa. I kreće lom, muzika, skakanje, zovu nas da se pridružimo, pa nas ženskinje komentariše, gledaju nas ispod oka, muškarci kao šatro ozbiljno pričaju, a sve priča kako nam je vreme da se ženimo i da treba da nađemo neku bogatu... Ludilo braćo moja, nismo mogli da verujemo šta se dešava. Naišao i lik koji prodaje pločice da donese isporuku, pa nafatali i njega i burazera mu kada su čuli da je njihova firma i da su singl.

Meni jedan nudio kuću, auto i da mi otvori firmu kada završim fakultet ako mu oženim mlađu ćeru. Jedino što je ćera bila mala, dežmekasta i glupa u kurac, pa mi je bilo jasno zašto je hteo da me podmiti. Da mi je ova pamet malo morgen bih se izvlačio već bih pitao đe je pop. :D

5. PA JEBEMTE UGLAVU
    A DJE TI JE SAD FIRMA
    DJE TI JE SAD BENVE
    DJE TI JE SAD KUCA!

6. OSTALO U BARI! KADA SAM BIO KRETEN BALAVI! ONO URBANO KAO, ĐE JA U SELO! JEBO ME VOZ KOJI ME DONO!

7. E PA SAD KARAJ TU DIPLOMU U RUPU I PLACI STO SUTRA MORAS USTAJES U 6 ZANA POSO

8. сад има зона зафирова на хепију

9. Ka'em ti buraz, da mi je tada bila ova pamet odmah bih nju za ruku i ajmo.

10. Mislis da bi ona samo po tvom kurcu skakala?
    Bi do mojega

11. Misliš da ja nju ne bih trp'o samo reda i đece radi, a sa parama kar'o kurave po splavovima? Ne bih kurac moj. Daj pare, kuću i auto i idi karaj se sa kim hoćeš.

12. (Probudio sam se) NEMA BATO MOJ!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.