Podijeli sa Vukajlijašima

1. Još avatar držiš haha

2. Аватар свецки :)

3. Захвалите се што ми немамо ретарде који би палили редакцију Њуз нета, на пример

http://www.theguardian.com/world/live/2015/jan/07/shooting-paris-satirical-magazine-charlie-hebdo

4. Нисам черногорац, нити их подржавам, али слово Ś је генијално кад оћеш да кажеш кисела. Зар KIŚELA (вода) није боље?
    Или је то само неки мој трип...
    KIŚELA
    I
    Ś
    E
    L
    A

5. Ś ( између С и Ј) на то мислим.

6. Za osobe sa težim retardacijama i portikla je genijalan izum. Pa i slovo Ś, verovatno istima.

7. Чекај, зашто?

8. Jebote, izrodile se neke šuntave generacije muslimana, sad mi sestru od strica pitala neka njena drugarica DINA šta da odgovori na poruku 'mir božji, hristos se rodi', i ova je pita: 'pa ko je tebi čestitao božić', a dina odgovara: 'pa semir'

9. meni je lik iz srednje jednom čestitao ramazan, ja kontao zajebava se i odgovorim mu kao hvala ovo ono, a on u fazonu 'ček ti nisi musliman? sećam se da nisi prijavio koja ti je slava kod razredne...'

10. meni je lik iz srednje jednom čestitao ramazan, ja kontao zajebava se i odgovorim mu kao hvala ovo ono, a on u fazonu 'ček ti nisi musliman? sećam se da nisi prijavio koja ti je slava kod razredne...'

С времена на време се треба подсетити с каквима делимо ваздух

11. Радјард Куплунг
    Jebote, izrodile se neke šuntave generacije muslimana, sad mi sestru od strica pitala neka njena drugarica DINA šta da odgovori na poruku 'mir božji, hristos se rodi', i ova je pita: 'pa ko je tebi čestitao božić', a dina odgovara: 'pa semir'

ХАХАХАХАХАХАХ КАКАВ СИ ТАТА! Иако претпостављам да си ово слагао, као и за Луиса. Али је врх хахахахахаха

12. Moram priznati da sam razocharan odsustvom poverenja, pogotovu zato što smatram da sam sposoban da slažem mnogo interesantnije dogodovštine. xD

13. Krle96

Нисам черногорац, нити их подржавам, али слово Ś је генијално кад оћеш да кажеш кисела. Зар KIŚELA (вода) није боље?
    Или је то само неки мој трип...
    KIŚELA
    I
    Ś
    E
    L
    A

Pitao ja kolegu černogorca za koji moj može da se upotrebi to slovo, a on meni "pa brate hardware issue".

14. Правили неку репортажу у оном селу у Војводини де је званични језик црногорски кад се појавило то и сад као ај наведите нам пример де може да се употреби, а овај ко из топа
    "ПреŚедник Śутра НЕ РАДИ!"

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.