Podijeli sa Vukajlijašima

1. Al najbilje da na sajtu ostane Buško sam, lik koji leči frustracije na sajtu, gde nekoliko godina nije kreirao sadržaj nikakav. Ko oni penzioneri što nemaju nikog pa utehu nalaze u svađanju sa ljudima u redu za hleb.

2. Tilmo kaće se ženiš?

3. Desi Rajko siso stara :)

Ove godine se ženim, kao i svake do sad što sam hteo lolo

4. Evo me pička ti se ogadila. Jesam ti nedostajao?

Čujem odbanovali te. Al razumljivo jebi ga i onaj mali Mitrovićev zgazio devojčicu eno i njega pustili.

Jel još valjaš zlatiborac? Ide li poso?

5. Де ниси, сваки дан сам гледао емисије о Чернобиљу и маштао о теби.

Одлежао своје, вратио дуг друштву лоло

Ваљам кобаје ал слаба вајда, људи због немаштине прелазе у вегетеријанце :)

6. Kako neće prelaziti kad ste nakitili cenu.

Nemoj pogrešno da me shvatiš ukusan je zlatiborac i to sve stoji ali brate jebaste mu majku sa cenom. Daj ili stavljajte neku jeftiniju bukovinu ili recite onima što muljaju meso da ne stavljaju rukavice, skupe su u pičku materinu.

7. Ма ко га јебе, мука ми свеједно од посла. Мани ту тему ;)

Одкуд ти назад, видео да Бач није више мод лоло

8. Iskreno dosadno mi.

A i da Bač više nije mod pa ne moram da se štrecam da će me banuje.

E vala tebi je muka od posla, em se vozikaš em ti dobra kinta. Ćuti tu. Video sam slike gajbe dobro si je sredio.

9. Bolje da se ja i Tilmo jebemo nego da pobanuješ još pešest ljudi.

Dajmo šansu ljubavi.

10. Brus, nije lepo da pričaš da je neko nečiji drveni advokat, odnosno da neko brani autore sa kojime je dobar. Ja sa Blekom npr nikada nisam bio specijalno dobar, iako je njegov autorski opus poznat. On je odličan autor, a dovoljno je kreirao sadržaja da ne mora još par godina ništa da radi.
    A to što neko nije kreirao nikakav sadržaj ima svoje razloge. Njih smo napominjali više puta.
    Tako da nema potrebe da si bezobrazan sa ovim "drvenim advokatima" i "slanjem". Najbolje bi bilo izgleda da se svi naguze i trpe ove što drkaju na mrtvu decu?
    Znam reći ćeš kako nisi ti odbanovao, a nije ni Džoni. Nema nikakve veze ko jeste, govno smrdi ko god da ga je izasrao.

11. Neću ti to reći, zašto bih? Kao i Celt (a možeš ga pitati) kao i Kurd pre njega, a i mnogi drugi moderatori, ja sam uvek bio ZA da se neko odbanuje. Simptomatično je, a zato tako i pišem, da kad god banujem Gvozdenovića u roku deset minuta izroni pet likova koji normalno ništa ne komentarišu, a onda se odjednom pojave sa poređenjem "šta sereš ti mali, Gvozden je za tebe izmislio vukajliju". Nije ovo danas prvi put, ali je poslednji dok sam još moderator.

Ja nisam bezobrazan nego sam realan, a to što ti vidiš samo današnji deo slike nije moj problem.

12. Ma kako ne razumeš da se ljudi jaljaju jer su aršini skandalozni. Koga boli kurac za Gvozdenovića ili Bleka. Oni jesu dobri autori. Barem Blek. I realno ako su oni dobili trajni, onda jedan psihopata Tilmo nema šta da traži i treba da bude odavno uklonjen.
    Okej ako postavljaš standarde, samo se oni, barem ja tako mislim, a ima ih verovatno još mnogo, ne postavljaju tako što uzmeš i lokuješ temu koja nikoga ne vređa, ili staješ u zaštitu Natnat a ne staješ u zaštitu zdravom razumu u slučaju Tijane Jurić i bednika Tilma.
    Trošarinca, ili kako već površno znam, daleko da sam i njemu advokat, ali ako je ono za trajni...

13. Mene samo interesuje zašto je Tilmo odbanovan?
    Kontam da nije dobar čoveč. Šta više nije uopšte čovek.

Prvo nas je drukao šefu i desetak duplaka, a onda bolesni ispad s devojčicom.

14. Ne postavljam više standarde, odustao sam. Baci mi pogled na profil i biće ti jasno, pametan si čovek.

15. За једно се слажем, зашто бановати трајно ауторе који доприносе сајту, неки бан, мало дужи ако баш зајебе, као ја рецимо, пола године.

Али чему чувати на сајту људе попут Бушка? Не креира садржај годинама, једина функција на сајту му је да кења по форуму, лечи неке фрустрације, кука да се сваки мод размодује, прозива натнат да је матора, најгорим увредама.

Контам да је некад био добар аутор, пре 5 година, оснивач Вукајлије,. поштујем то. Нешто као амебе за човечанство.

Али та амеба је остала на првобитном стадијуму а сајт је напредовао, ако амеба не ствара ништа, тереба јој се захвалити на томе што је помогла у настајању и ту јој запечатити судбину, мислим, ипак је то нижи облик живота, јелте.

16. Pređite na raznorazno pitanje, ovde spemujete.

17. Ne spemujem već razgovaram sa tobom. Sigurno ne razgovaram sa neuravnoteženim psihopatom Tilmom.

18. само чекам кад ће кајзен да упадне и напише МОРЕ ЈЕБЕЛИВАМ МАЈКУ НИШТАЧКУ ГАСИМ САЈТ НЕМОЖЕ ВИШЕ ВАКО и угаси сајт

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.