Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Rešenje je onda jednostavno, prestajem sa postovanjem na ovoj temi.
Dobro bre Buš, pretera. Odbanovan je i to je to. Ako napravi i upola nešto slično dobiće trajni. Nikako da se ostaviš toga, kao da sad ako budeš pisao o tome svaki dan, dobiće trajni ban. Videćemo kako će, ali nije on ono radio sto puta pa kao psihopata je. Blebno čovek, preterao i kapira da je preterao. I pređi sa originalnog da pišeš.
interesantna je tema bila koju je otvorio autor jericho, to mu je zaključano, onda je banovan jer je prešao ovde, pa odbanovan.. loš tim vodi sajt definitivno, ima tu ok likova, ali ego i uvredljivost ne sme biti osobina moderatora koliko god da je kvalitetan autor, jbg, tako je to. Neko skromno mišljenje je da bi autor Kaunt Ziro bio odličan moderator. NIsam video da se uvredio nekad, čovek nikad banovan do sada, prati definicije a i ostatak kreacija, ne plane u raspravama nikad, itd itd. Ovo je već dogorelo lvl999..
Jeste Trulekse, u pravu si, loš je tim.
Sve troje i Remac su tražili razmod. Nata se više neće pojavljivati, Loksi je otišao sinoć, ja više neću pisati. Ostaviću prostor ovim istaknutima što dve godine ne doprinose ništa, a onda šalju drvene advokate da za njihov račun lobiraju.
Laiče, ovo nije start, ovo je vrh ledenog brega progona i vređanja.
Ако је ово са Натнат прогон, шта је онда било ово?
http://i.imgur.com/dXwiodD.png
http://i.imgur.com/Ofs06Lg.png
Наравно, ово је само мањи део. Подсети ме, колико је беше добио? Поред тога што је касније добио овлашење да дели виртуелну правду.
https://41.media.tumblr.com/b1addef9398591d89980a8821b9d1dde/tumblr_mjzmfcSwzM1qhus6yo1_500.jpg
Овде прво треба да престане са сопственим разапињањем, као кад вучко виче ''нећу на дебату ни са ким, зато што су сви бољи од мене'' , тек тада ће се нешто покренути. Овако су само хамлетовске изјаве ''речи, речи,речи'' ..
Otkud znam Stevane, jesam li ja tada uopšte bio mod? Ja ga nikad nisam banovao, a ni ne gledam te sportske teme.
Atmosfera na sajtu je već duže vreme naelektrisana, razlog tome - razmirice između određenih članova postale su javne i traži se, doduše prećutno, biranje strana od nas ostalih koji grickamo kokice dok se lobanje jure i pljuju diljem Vuke. Ignorišite, majkumu, ako ikako možete, a ako ne - barem nemojte jebeno spemovati.
Ma jok Profe, ne opterećuj se.
Trulekse, nekima je lepo da budu modovi, kako rekoše, i kojima postoji neko ko ocenjuje kako to oni rade, a to nisi ti. (prepoznaće se, jelte)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8a/Cevapi_sa_kajmakom.jpg
Prepoznao se.
Odakle je ovo Makaronac?
Otkud znam Stevane, jesam li ja tada uopšte bio mod? Ja ga nikad nisam banovao, a ni ne gledam te sportske teme.
Није било само на спортским темама, већ на свим на којима сам написао нешто. Занимљиво је како увек не видите неке ствари, као нпр. оно са Ајаксом и Валдемаром, а неке одмах приметите. Реци ми када си постао мод, па ћу ти рећи да ли си био тада.
Новопазарски ћевап јебе на више нивао, али у НП наравно. И оне Мантије..ухх бем ти сунце, како је оно добро са киселим млеком преко.
nađoh sliku na netu
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cevapi_sa_kajmakom.jpg
Zar je bitno? Prvo postujem sa Džonija, a onda sa Arašeen-a. Dakle, bio sam banovan.
Sad ću ti poslati na PVT sve banove koje si od mene dobio. 3/26
Evo da ne bude da teram uvek inat neki.
Brate neću da se ostavim toga. Što ga braniš.? Verujem u ispravnost onoga što trudim. Isto kao što sam se izvinio svakome prema kome sam ispao džukac. Neće dobiti trajni, ja sam toga savršeno svestan. Neću da prestanem da podsećam na to, jer je to što govorim ispravno. Iso kao što prestanem ili se izvinim kada je nešto što radim neispravno.
Jbg ne vidim kao opravdanje eventualno veru u psihopatu da se promenio. Ne verujem da si ti sposoban da se prosereš tako.
Opet, iako prestanem da serem o tome i da preterujem, opet ću na to da podsetim kada se radi o dvostrukim aršinima, Sprdaju se sa Natnat. Ok, pa? Jeste za ban, ali bratee nije za trajni. Opet ako je i za trajni, onda tilmu nikada nije trebao da bude isti skinut.
Kapiras?
Mnogo konfuzno jbg. Eo i ja mogu da verujem da Trošarinac više nikada napisati da se Nat jebala sa Dekijem aodom. :) Koliko god to bilo neistinito ili istinito, u šta ne ulazim jer me apsolutno zabole paja za delovanja Natnat od kada nije mod.
Ako Blek, iako se izblamirao sa onom temom lordovi pisanja, nema kredita kao autor ovde, a Tilmo ima - onda to govori nešto zar ne?
Poenta je da ne skrećem pažnju ni na šta neispravno.
edit: Možeš da me banuješ što skrećem pažnju na Tilmov vetepsihopatizam, ali to bi bio paradoks, kao kad bi Vučić hapsio Šešelja buahaha
Zar je bitno? Prvo postujem sa Džonija, a onda sa Arašeen-a. Dakle, bio sam banovan.
Битно је, јер си добио дан или два. А Трошаринац трајни за два поста. И користите као оправдање прогон, еј. И битно је, јер си ти сам касније бановао туђе дупле када дођу да питају и да траже објашњења, без икаквог вређања.