Podijeli sa Vukajlijašima

1. Moj pokojni djedo, neka mu je laka zemlja, znao da kaze za nekoga ko je pokvarenjak i siledzija da je Bugarin. Tipa "vidi ovog Bugarina sto tuce slabije". Ili "pa da li si Bugarin da tako varas narod". Za nekog ko je lenj i hoce leba bez motike da je Siptar. Tipa "zapni malo nisi Siptar". Poltrone i lazove je nazivao "bosanske poturice". Tipa "vidi ovog bosanskog poturice sto mu ljubi guzicu". Ili "vidi poturice kako laze".

Svi u familiji vikali "nemoj Aco da trujes dete". On im odgovarao "neka dete zna sa kim ce imati posla u zivotu".

A bio partizan prvoborac, oficir JNA, zagovornik bratstva i jedinstva i zadrti komunista. I Turcin po nacionalnosti. Iz Makedonije.

Ooooh, kolko mi je drago sto si to podelio sa nama.

2. једини бугарин којег не бих у логор ставио

3. hahaha nisam ni primetio da se gore vodi rasprava o bugarima

4. Ima ljudi kad popiju pa im posle bude zlo

5. Otvorim sanduče i nađem ovo
    http://imgur.com/Z39k7FS
    I mesare imaju promocije.

6. jel to tvoj kurac? da ne otvaram

7. A stvarno treba da budes teska dzukela da maltene sa ulice saljes ljude na front, cuj 2 meseca obuke jbt! Ako ni zbog ceg drugog, govno Perisic je zbog toga zasluzilo da robija do kraja zivota.

8. Zbog toga se dižu avioni.

9. aaaaaaaaaaa joooooooooooooooooj kakva je maaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaa
    sidu bi joj oprostio majko mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

10. pa i nije nešto ehtra, više je vud beng fazon

11. A vud beng je zbog neimanja gaća veći

12. hahahaah aj dont ker izdrkao ahhahahaahahhaha

13. brate ne znam ja za tebe ali ja sam sacuvao manijakovu sliku

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.