Podijeli sa Vukajlijašima

1. أيها الإخوة، وطننا الروحي المحبوب هو في حالة اضطراب. الناس الذين لا اللعنة صحيح يحاولون تدمير ما لدينا اليمن. سوبورت إخواننا الذين يمارس الجنس بشكل عادي، ثم في المهبل!

https://www.youtube.com/watch?v=w0ud0Yjc-Sc

JA JEMEN

2. Gledam nesto po jucubu, neka sranja, ne znam zasto sam se ovoga setio, ali da podelim sa vama.

Moj pokojni djedo, neka mu je laka zemlja, znao da kaze za nekoga ko je pokvarenjak i siledzija da je Bugarin. Tipa "vidi ovog Bugarina sto tuce slabije". Ili "pa da li si Bugarin da tako varas narod". Za nekog ko je lenj i hoce leba bez motike da je Siptar. Tipa "zapni malo nisi Siptar". Poltrone i lazove je nazivao "bosanske poturice". Tipa "vidi ovog bosanskog poturice sto mu ljubi guzicu". Ili "vidi poturice kako laze".

Svi u familiji vikali "nemoj Aco da trujes dete". On im odgovarao "neka dete zna sa kim ce imati posla u zivotu".

A bio partizan prvoborac, oficir JNA, zagovornik bratstva i jedinstva i zadrti komunista. I Turcin po nacionalnosti. Iz Makedonije.

Eto, osetio sam da moram ovo da podelim sa vama. Neampojma zasto...

3. бата сале турчине напуши се курчи*е џДДДДДДДДДДДДДДДДД

4. NE CENZURISI KURCINU!!!! :D

5. Значи Сале је од Саладин

6. џДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД

7. Sallah ad din Jusuf! :DDDDD

8. много пичкаст глас за тако зајебану личност

9. heroj inteligencije :D

10. Маркo

много пичкаст глас за тако зајебану личност

Рекли су о Стецану.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.