Podijeli sa Vukajlijašima

1. jutros sam slabo spavao probudio me fon i poziv gde neko prica na nekom stranom jeziku madjarskom ili kojem vec neam pojma,prica brzo brblja i ne prestaje od samog mojeg ,,halo,, ja se pregubio reko ,,ko je to,, ovaj glas pogubljeno samo ponovi ,,ko je to,, i spusti slusalicu STA KOJI KJURAS

2. haha tibor te zvao da proveri da l treniraš

H
    A
    X

3. haahah da,a kad je video da sam spavao umesto da treniram haks odgvorio je ljutito ,,ko je to?.. kao jel me zajebavas s pitanjem i spustio slusalicu

4. hahah iydao si lamerski život :(

5. Bravo, Sanitarni! A šta kad crkne sijalica?

6. Metneš drugu jebo ga ti.

Nije anlimited, ali ima smisla. Produžuje vek baterije, ako oni digitroni sa solarnom ćelijom :D

7. šiptati ne postoje, mit je razotkriven lololo

http://s9.postimg.org/acpy3gp73/stavr.jpg

8. intelektualci, muzicari, umetnici, artisti sve moj do mojega lelemudi hahahaha
    nego u redu je te teorije zavere da je vlada angazovala 40-50 majmuna da naprave sranje ( mada i ovo su male sanse) al da je sve farsa da lazu itd. gluposti, plus pozdrav iz skoplja, strucnjak iz skoplja zna situaciju

9. вјероватније је да је овај лазар ставров уствари шиптар неки

10. pa tad je nekad i bio napad na karaulu

11. Vrhunac novinarstva.

http://www.telegraf.rs/sport/1561125-fudbaleri-ajaksa-izasli-sa-mamama-na-teren-ona-na-19-sekundi-ce-vas-oduseviti-video

"Plavuša protrčala u toj i toj sekundi"... kako genijalno. Nadam se da će jednog dana doći neki koji će biti odlučni da zabrane da ovakvi sebe nazivaju medijima i da ih svedu na nivo nekih zabavnih Fb grupa.

12. ti novinari ko da nisu videli milfaru dobru u zivotu pa misle da je svetsko cudo i da svi trebaju biti odusevljeni

13. Da bre.

Doduše, pauzirao sam.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.