Podijeli sa Vukajlijašima

1. Dečko mojne se pojavljuješ u nedelju lololo

2. Vidiš da je na početku reč - kaci.

Znam da sam pomešao, ali prosto sam morao negde malko da potegnem i druge izgovore da bi se neke stvari poklapale. :)

алина страну то... ОПЛАКАХ!

E to je bitno!

3. ма углавном само избачиш то Л на крају и опет се све поклапа. мисм што се риме тиче :)

4. Će prepravim, u pravu si, može i tak, mu bil jednostavnije. :)

Daj mi neki domaći zadatak da se zabavljam sutra kad se vrnem u kuću, ako ti šta padne na pamet. Meni baš razonoda za mozak. :)

5. ај преправи 2+2=5
    или еверутхинг ин итс ригхт плаце :)

ЕДИТ: ал дедер и неку музику набаци кад стигнеш. ипак си ти ТОМА ЈОРК

6. Znao sam da će biti ili to ili Idioteka, ili Place. :)

Probaću, obećavam. Valjda bude sutra.
    Laku noć želim.

7. Jao podsjetiše me svi ovi autorski radovi na to kad moj drug skinu neku skroz lijevu matricu, uspori je u FL-u i prodade nekim likovima kao strava hip-hop beat.
    Poslije sam provalio da su u pitanju đečurlija od maksimalno 13-14 godina što su preko toga repovala o tome kako je teško živjeti u getu i kako se sreću sa gudrom i problemima ostalim.
    Ne mogu da se sjetim kako se zovu inače bih izbačio link sa yt-a.

8. оки, барба-ћаве :)

а види и млатафаке што је креатор :)
    ако, ако, лијепо што се свачим бавите, свака част

9. а види и млатафаке што је креатор :)
    ако, ако, лијепо што се свачим бавите, свака част

Eto, ne trošimo vreme. Pišem ja i pesme u slobodnom stihu, crtam, učim da pevam, bavim se glumom evo već 6 godina. I takoo :)

10. оп, оп, оп, сад нам већ треба она патишпањ тема, а не ова :Д

11. http://th02.deviantart.net/fs70/PRE/f/2012/056/8/6/silence_tells_me_secretly____by_jaggerbao-d4qx05x.jpg

Inače nijesam neki strašni crtač ali na ovo sam ponosan jer je bilo prvo (moguće i jedino da je za preko 2/10 ocjenu) što sam ikada nacrtao na tabli za crtanje. Drug odma poslao na svoj DA lol.
    Mada, volio bih da nabavim eto čisto da se oprobam s vremena na vrijeme.

12. http://vukajlija.com/forum/teme/3950-crtanje-slikanje

Puzzlefox, ovde možeš da kačiš svoja dela, tema stvorena za tako nešto :)

Btw, nije ti loše to :)

13. Hehe, hvala.
    Ako nabačim taj gedžet možda počnem i na njoj da postujem. Sad me nešto baš zainteresova ;D

14. Eto, ne trošimo vreme. Pišem ja i pesme u slobodnom stihu, crtam, učim da pevam, bavim se glumom evo već 6 godina. I takoo :)

Istim se stvarima bavimo jebote, haha. :)

15. E treba im jebati milu majku za ovo jebem ih usta lopovska. Kao da im je tata ostavio u nasleđe GSP. Jebeš Beograd kad privatna firma maltene upravlja javnim prevozom.

16. али буквално приватно власништво, тако се односе. а највише ме јебе што смо за 5 пута мање паре могли да уведемо неки старији механички систем који се користи чак и у њу јорку нпр. и брже би се отплатило и било би дупло јефтиније и карте и сви трошкови. али нееее. мора то овако на превару, ко зна ко се ским ту уталио и накро.

17. Kako ko se utalio? Pa ko je vlast u Beogradu već neko vreme, sve je to žuto preduzeće.

18. ал ко зна с ким, типа с неком имагинарном фирмом... да има независно тело да то истражи ал курац.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.