Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ne kapiram što tripujete da je izrežirano? Šta kao među muslimanima nema indijanaca? Ima i više nego kod nas. Boga pitaj kakva se ekipa tamo okupila kao fol zbog odavanja počasti žrtvama, a željna samo da napravi sranje. Kad kažem ekipa ne mislim na sve, već na određeni deo ljudi.
A dobro izrezirano je da bude neki eksces da bi mogao da zapali.
A ovo je jebiga proizvod toga.
A i sta kurac dobro izubijan, sad kad bude dosao u Srbiju nece ni ogrebotinu imati.
TO JE ATAK NA NAOCARE NASEG PREMIJERA!
slazem se sa gonzom,ali ovi indijanci su imali pravo,jbg,udarili su bas na pravog coveka na koga treba udariti...
jos nisam usao u postere ali kladim se da ce danas vuciceva glava zauzximati 97 posto prostora za razliku od obicnih dana kada zauzima 56
Olaniče ne mogu baš da se složim sa ovim delom. Prvo su kukali kako bi trebalo da Srbija oda počast, onda Vučić ode da oda počast (ne ulazim u opšte u motive njegove odluke) i oni naprave sranje. Pa šta hoće koji kurac više, da svake godine nas sedam i po miliona klanja na tom mezarju.
Kako bre nije izrezirano. Pa budala zna da je to visokorizican dogadjaj bas zbog prisustva Vucica i onda pustis da on seta medju tim istim muslimanima medju kojima sigurno ima debila kao i svuda.
Pa to isto ko da kod nas organizujes prajd i pustis pedere da setaju medju desnicarima. Uvek bi se nasao neko da ih nabode
iz svega ovoga sto se desava vi se radujete sto su naboli vucica, dal ste normalni jbt, zato smo kurtoncina, pa bolje i rasni sa drugarima delijama da pise noz zica srebrenica nego ovo sto radite
A ti, balijo, bi više volio da krenemo tenkovima, vama odgovara baš ta priča.
Puši kurac, biće repriza hnjo hnjo hnjo
U svakom slučaju, eto zadovoljavajućeg izgovora da se više ne ide u odavanje počasti.
http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=1770#post_3256675 govoris ko da su muslimani povezani i imaju isti mozak...neki muslimani hoce da odaju pocast,neki ne zele videti coveka koji je pre 8 godina hto da podigne bulevar ratka mladica
Al ovaj sto ga je pogodio kamenom, ko da mu je uplatio milion evra na racun za predizbornu kampanju. Ali bukvalno.
Ne govorim, eto ti moj prethodni post gde sam razdvojio ljude koji su došli zbog odavanja počasti i kretena koji su samo čekali da se Vučić pojavi.
Pa to isto ko da kod nas organizujes prajd i pustis pedere da setaju medju desnicarima. Uvek bi se nasao neko da ih nabode
Kad bi mi zaista znali da režiramo ovakve stvari, ne bismo najebali devedesetih i gubili medijske ratove u kojima smo bili najgori koljači, a svi ostali anđeli.
Постотак фанатика је несразмерно већи Убосни, националистичка пропаганда, затуцаност и ето. Да могу напали би они нас одавно.
+1243
+1389
KAKVO SJAJNO INFORMER ŠIZENJE LOLO
http://www.informer.rs/
STEFANOVIĆ OPLODIO
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=11&nav_category=11&nav_id=1014488
Phahaha pogođen u usnu
E ovo je pandan kad bi pokojni batić reko da je pogođen u nos lolo
EDIT Evo ti gonzo samo jedan u nizu dokaza da nikom ne bi trebalo da bude žao što su kamenovali đubre
Dušane nisam ja ni rekao da mi je žao njega. U principu koga jebe, radi se o tome da je on otišao kao premijer Srbije (šteta što je uopšte premijer) i da je napadnut. Valjda možemo da se složimo da je to što je premijer jedne države napadnut skandal, a kamo sreće da on uopšte i nema nikakvu funkciju u našoj politici.
Pa ono ne verujem da iko može da kaže da ovo nije skandal pa sve da je pogođen kamenom random lik.
jel zna neko gde ima da se kupe cvarci i kavurma?xDDD
SPOJLER(kapirate ubacujem citat iz klipa da pokazem koliko me ne interesuje to sto pricate xddd)KRAJ SPOJLERA