Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ne shvatam zašto većina rusa upaše duks u farke.

2. Vidjeli od onih naših iz "Čitulje".

3. Kad bi mi zaista znali da režiramo ovakve stvari, ne bismo najebali devedesetih i gubili medijske ratove u kojima smo bili najgori koljači, a svi ostali anđeli.

Da, a inace se vlade i naron neke zemlje na Balkanu mnogo pitaju oko bilo cega od 1980. pa na ovamo.
    Suverene drzave 100%.

A kad sam rekao izrezirano, nisam mislio da je vucic izrezirao, nego da je ovo samo jos jedna stavka koja ce mu pomoci u predizbornoj kampanji, da ga izaberu jos jednom, dok ne ispuni ono zbog cega je doveden. A za posle, ko ga jebe.

4. Pa svakako ce pobediti na sledecim izborima.
    Nema opozicije.

5. Da, a inace se vlade i naron neke zemlje na Balkanu mnogo pitaju oko bilo cega od 1980. pa na ovamo.
    Suverene drzave 100%.

Sve stoji što si napisao, samo što smo mi u tom medijskom ratu svejedno poduvali.

6. Pa jesmo, zato i kazem da je ovo danas izrezirano. Ne da bi mi profitirali ,nego upravo da ne bi.
    vucicu je receno da mora da ode tamo, onda je ovo osmisljeno da bi se podgrejala atmosfera jer sad se dobija pregrst tema za predizbornu kampanju a uvek ce moci da nas plase novim sukobima i slicnim stvarima.

onog trenutka kad vucko bude priznao kosovo i zvanicno, pustaju ga niz vodu.

7. Kakva je korist biti premijer kad pola naroda zna da si glupo govno? Zašto se blamira?

8. uradio je dobro sto je popio par kamenja to tvrdim

9. Ja 2011. isao s familijom na svadbu u Nis, kad smo se ukljucili na autoput stali na neku pumpu da sacekamo kolonu, i kad oni prosle cale zgazi papucicu u patos da ih stigne. Jugo ‘89 jedno 20min leteo 135-140 kmh, mislio sam da zivi necemo da ostanemo.

10. Mlatoni, vidiš da si živ. Zapravo, kako mi znamo da se ne javljaš odnekud posthumno? Kako je tamo, ima li grijanja i hrane?

11. Juče vidim curu, mnogo slična mojoj bivšoj i mislim se "omg prenajljepša je", mislim na bivšu, ne ovu što sad vidim, mada je i ona lijepa jer liči bivšoj jelte, i što će bit vidim jednog starog narkomana kako čuči i na zemlju odvaja nešto iz male kutijice kao za tablete i ona prilazi i on joj daje a ja je i dalje volim haha.

12. O, tugo jesenja. Meśa, nedaj joj da uniđe u svijet poroka!!!!

13. Vadi je iz ralja droge.

14. Mesja pitaj klosara cime se riba puca i drogiraj je ti da bude tvoja da kraja kratkog narkomanskog zivota. Nema na cemu

15. Nismo se razumjeli, nije moja bivša u pitanju džanki nego neka što ima lika na nju, a možda je i bivša al od droge smršala lol

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.