Podijeli sa Vukajlijašima

1. купи хорс од тог лердија комана, прати је до гајбе и позвони јој на гајбу са спиком - из ког папирића ти је испао овај хорс бонбонице, онда јој реци да су испред зграде пандури и да мораш за сваки случај да сачекаш да оду а не би да блејиш на степеништу јбг. кад те позове унутра, иди до вц-а и задржи се 10-ак мин не би ли се ова пукла јер је ухватио неиздрж. онда је јеби онако одваљену, ради шта хоћеш све ће да те слуша, само се надај да неће да се препукне. нема на чему

2. Ili da sipam drogu u penisni otvor, meni lijepo a njoj do jaja hehhe

3. ОТКЉУЧАНА ЈЕ ТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. A kad je to ova tema bila zaključana?

5. Ko nije video, nek klikne, ujedno je moja nova kampanja (jos traje)
    http://nbsi.info/n1n3X11-n382r

Trazi se neka Miss Manga Black, pa ako imate drugaricu devojku zenu sestru koju ne volite...

6. treba mi lepa rodjendanska cestitka za fejs, znaci da ne bude neki klise s.r. , sve najbolje, sve najlepse, bas me ljuto peku oci od toga

7. За женку или мужјака?

8. Jel tekst samo ili slika+tekst

9. сети се неког тривијалног детаља о којем сте причали. Имаш и остале методе на Wikihow

10. druze izijem, tekst je najbitniji, a slike su passe... pre neki jebacki klip

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.