Podijeli sa Vukajlijašima

1. Bojane, ti si ziv covece :D

2. hhahaah drzim se jos :*

3. Neki likovi na nekoj grupi šeruju sa ove strane, ja reko' još jedna sprdnja, kad ono prava strana
    http://i.imgur.com/lae57st.jpg

http://i.imgur.com/Dih4ntx.gif

4. Komšija se doselio skoro i sad svako jutro tera lopatu po betonu od 5 ujutru. Nesnonas zvuk ali ozbiljno. Drtina matora izlapela misli svi ustaju u 5 ima jebeno kad ni ne legnem do tad kako misli da zaspim. A svi prozori mi pootvarani, vruće jebiga a on ko da je u sobi. Reko mu ja jednom onako prijateljki, komšiski kroz šalu bre komšo nemoj da si tako vredan od ranog jutra spavaju ljudi al jok. Ne jebe on 2%. Reko dobro. Odem kod devojke uzmem mačku njenu i kavez. Uzmem mog kera (Staford je u pitanju jer sam komplexaš) i vežem ga za njegovu ogradu tj za moju koja nas deli a kavez sa mačkom postavim na 10 cm od kera. Samo koliko ne može da dohvati. Oko 3 ujutru se to odigrava. Onaj lavež pa ja ne znam, mislim da je drevna Japanska veština mučenja psihičkog mala beba u odnosu na ono. I odem u kuću. Tu dolazi moj ćale da se bijemo jbg i njega probudilo al ja mu tu objasnim i on iskulira i ode. Ja skuvam kafu i upalim neku igricu da iskuliram. Oko 6 izađem da zatvorim kera i da unesem onu unesrećenu mačku u kuću pa posle da je vratim. Od tad, pre 10 ujutru nikad se zvuk iz tog dvorišta čuo nije i popodne kad oće da radi od 3 do 5 zove da pita da ne spava neko, poštuje kućni red jbg ko da smo u zgradi. Jedino me 4 k dinara koštao veterinar da povrati maćku izdobijala neki proliv i neke čudne trzaje glave imala. Al ok je posle bila

5. trides i dva jebena stepena u dva ujutro

samo u jebenoj crnoj gori kad su nas nagurali 600k u 30 metara kvadratnih drzave o jebem ti leb da ti jebem leb

6. Kralju ni kod nas što nismo prodali državu Rusima i Ulcinj šiptarima nije bolje.

7. Ovaj se zali na 32 stepena hahhah vruce na Zabljak jel?

8. seka je is pljevalja sig 100%

9. nisam iz dilanovih krajeva

10. чича има крв на гузи, добијо

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.