Podijeli sa Vukajlijašima

1. Zašto sam uopšte otvorio ovaj poslednji link

2. Auh, krajnje uznemirujuće...

3. pseto88
    Komad ako ante tomic ne nagura indeks 25 picku cu ti polomiti jasno

Ljubavi, kakav Ante Tomić, koji indeks i kakvih 25.... da znam o čemu mi pička ovisi :D

4. Ante tvoj zemljak. burusis ubi a verovatno ce i barnjani tako da se nadaj da me govnar nece prodati jer me spanulis vec pojebo ko sokicu na vikendu u bg

5. Jepse pseto, ja čitam "...ko sokić na vikendu" :-)

6. a to ti nešto o košarci micek......o jebemu miša maloga....
    ja košarkaše percipiram jedino kao muškarce koji su viši od mene...bar bi po opisu posla trebali biti :)))

7. Nemoj ti meni micek nego ga kontaktiraj tamo kazi mu da se ne zajebava inace ces biti jebana lose a umem mnogo lose da jebem beliv mi

8. Najbolje kad jebeš loše. Pamte te celog života.

9. Ja sam jednom dobro jebo kupila mi bonzitu posle i podelili smo gricka

10. Komad ovaj je bio u minusu spremi picku ili prdaru biraj

11. Prosto neverovatno da ovako kul balada ima 1600 pregleda. Da je kojim slucajem Vlada Divljan, ridali bi za njom
    https://www.youtube.com/watch?v=kgS_1smKVhA

12. Šta je danas neki đavo dobrih pički po gradu, ne znam otkud to, valjda otoplilo, pa izmilele.
    U redu za hranu u prodavnici jednu sam čak pogledao u oči. One su govorile: "Hoću te", ali bio sam baš tad na redu, pa izustih samo "Tri punjene paprike i pire u malu posudu" jbg.

13. Mislim se, zašto ti nije popušila na rafu?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.