Podijeli sa Vukajlijašima

1. NekoOdNekud

Bata Sale sa Indijcima je prije Avtobusa imao iskustvo sa njom

http://arhiva.24sata.rs/vesti/svet/vest/uhapseni-muskarci-koji-su-sat-vremena-silovali-amerikanku/92628.phtml

Ja kad pricam da su to govna i da Englezima zameram sto ih ne izgenocidisase kad su mogli mene vodje zajebavaju :D

2. hahah, parada roma, je l' to ono kad izađu s violinama na sred bulevara ili ono sa zapregama??

3. to je ono kada maznu poklopce od sahta.

4. Sipajte mi jos jedan viski...

5. ХАХАХАХАХАХАХХА НАЈЈАЧИ СКЕЧ У ПОСЛЕДЊИХ ФАЗОН МЕС ДАНА: ДРУГАР У МЕНАЏЕРУ 16 ДОВЕО ДРУГАРОВУ КЕВУ КОЈА РАДИ КАО СПОРТСКИ ДОКТОР И ИМА ЈЕ У МЕНАЏЕРУ ИСКОПО ЈЕ И ДОВО У ЧЕЛСИ УМЕСТО ЕВЕ КАРНЕРО

ХАХАХАХАХА СКЕЧИНА ДОВЕДЕШ ДРУГАРОВУ КЕВУ У ИГРИЦИ

6. stavio sam kosmodisk pre pola sata

7. ХАХАХАХАХАХАХХА НАЈЈАЧИ СКЕЧ У ПОСЛЕДЊИХ ФАЗОН МЕС ДАНА: ДРУГАР У МЕНАЏЕРУ 16 ДОВЕО ДРУГАРОВУ КЕВУ КОЈА РАДИ КАО СПОРТСКИ ДОКТОР И ИМА ЈЕ У МЕНАЏЕРУ ИСКОПО ЈЕ И ДОВО У ЧЕЛСИ УМЕСТО ЕВЕ КАРНЕРО

HAHAHAHAHAHAHAH ZAMISLJAM POSALICE TOGA DANA

8. Šta toga dana, taj kraja neće dočekati :)

9. Давид
    ХАХАХАХАХАХАХХА НАЈЈАЧИ СКЕЧ У ПОСЛЕДЊИХ ФАЗОН МЕС ДАНА: ДРУГАР У МЕНАЏЕРУ 16 ДОВЕО ДРУГАРОВУ КЕВУ КОЈА РАДИ КАО СПОРТСКИ ДОКТОР И ИМА ЈЕ У МЕНАЏЕРУ ИСКОПО ЈЕ И ДОВО У ЧЕЛСИ УМЕСТО ЕВЕ КАРНЕРО

хахах зашто ово тек сад видим? дај неки инфо, како се зове
    и нек принтскринује лоло

10. kako fm 16 kad nje ni izasao?

11. Gazimudo
    kako fm 16 kad nje ni izasao?

Otkud mi znamo kako se oni igraju menadžera sa majkama.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.