Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ti znaš!? Najbliže testisu dopro si kad da ti je sestra od tetke krajkljala kedliru, kapirao sam ma ima limfom ili nekog jastoga brt ona se ustvari davila kurcom mojim, brt ribo pljuni jbg ne znam šta ću s tobom da li na stomak da te položim ili da te wodim na onkologiju brt
    Teškapriča#

2. Prvenstveno mnogo sam lud

3. Primetio si to #lepo

4. Nači odem do šankam i mahnem sa G3, konobarice mlada da li punjač neki nešto?
    "Samo ajfon"
    U zemlju propo sam

5. Realno izblamirala te

6. Деку лоше флегшипујеш :(

7. солидна подијела са вукајлијашима брт

8. Deky, uvrijedio si me ya testise, kupi ajfon pa puni dame energijama.

9. Офк Клек
    19 минута ·
    Pre svega, da izrazim zabrinutost zbog desavanja u OFK Kleku.
    Predsednik Beli je uveo meru kojom se pogadja dzep naseg domara Kebe. Naime, plata ce mu kasniti 10 dana, sto je uzdrmalo normalno funkcionisanje kluba.
    Keba je dao ultimatu Predsedniku da do sinoc u pomoc bude isplata , ili ce biti prinudjen da uvede kontra mere.
    Kako je rok istekao Keba je kao prvu kontra meru zatvorio rampu na ulaz u stadion. Ovim zatvaranjem rampe dovodi se u pitanje odigravanje utakmice i parkiranje ispred prostorija kluba, medjutim i treca strana je pogodjena ovim sporom. Naime, zbog desavanja nas Komsija Firuc je zapretio da ce traktorom zatvoriti put ka stadionu, ako se automobili budu parkirali ispred njegove kuce.
    Rezigniran kontra merom, Predsednik Beli je odgovorio kontra merom na kontra meru i kupio bezolovni beznin za kosacicu ali od 95 oktana, sto je pogodilo Kebu koji kosi samo sa 98 oktana.
    Keba je prinudjen da uvede kontra meru na kontra meru od kontra mere, i rekao da teren nce biti pokosen na 1.2mm, vec ce ispostovati minumm procesa rada i pokositi travu na 1,7mm.
    Kakvo ce stanje u klubu biti, dodjite i saznajte u nedelju od 15:30H na stadionu "Djuro Vucurevic" Gde dolazi ekipa Proletera ali iz Neuzine, Bajo moj, aloo Neuzineeeeee. Ovi skromni momci su u proslom kolu polomili nogu(dvostruki prelom) igracu iz Rusande, kojem ovom prilikom zelimo brz oporavak.

ahahahha POBEDA

10. Hahahaha! Na tu utakmicu moram da idem :D

11. Jeb'o sam ovu što je sad ušla u Veliki brat.

Jes da je bilo davno i da su svi jebali al' tad je bila popularna xD

12. Ne serem, jedan momak sa nadimkom Krema joj zaglavio glavu u rešetke na prozorima na Domu učenika u Trebinju dok smo je guzili, kasnije jedva izvukli nazad.

13. ma ne znam ni koja je lol, ne pratim to, šprdam se

14. Sliku od te sto je usla.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.