Podijeli sa Vukajlijašima

1. sreca nasa da se setila.

2. Dugovao joj je pare.

3. za koje je kupovao artane.

4. jebem joj ja mater malo

5. Moja devojka prodaje polovne stvari preko interneta, da bi imala novca da idemo na more. Ja ih kupujem sa lažnog profila i dajem jednoj romskoj porodici.

6. Surfujem a nemam ni hleb da kupim

7. ove ispovesti su toliko lovačke priče da to nema nigdje haha

8. Pogođen sam kriglom u glavu. Na dočeku sam bio sa devojkom u kafani. Zapili smo se i posvađali, ne sećam se oko čega. Tačnije, ona se svađala. Ja sam se samo smejao. Rekla mi je da sam ružan i glup, na šta sam ja odgovorio da ona ima brkove i nasmejao se... Sledeće čega se sećam je da sam vezan za bolnički krevet i infuzije kako kaplje. Mala fraktura i potres mozga. Petog januara me zvala da mi kaže da mi oprašta, ali da je još uvek uvređena i ljuta i da sam na tankom ledu. "Suptilno" mi je nagovestila da će je neki poklon odobrovoljiti. Jedva čekam da joj lično uručim krivičnu prijavu za težu telesnu povredu... Nadam se da će joj se svideti.

megalovačka

9. Jesi li ti bese slao redovno na ispovesti tekstove? Ako jesi, daj koji.

10. i to je bila lovačka moj lošmi :D

11. @makaronac
    Hahah, mada mi je palo na pamet da se organizuje na vukajliji nesto pa da se šalju tekstovi na ispovesti.
    @Avb
    :(

12. Kao malog me je otac ostavio sa majkom, živeli smo kao podstanari jako siromašno, majka se teško borila da preživimo u vlažnoj dvorišnoj garsonjeri. Deca iz razreda su slavila rođendane i majka je davala zadnji dinar da bi kupio poklon i otišao na proslavu. Došao je red i na moj rođendan, rekao sam majci da ću praviti proslavu kući, a ona je pozajmila novce za sokove i grickalice,a tortu je sama napravila. Podelio sam pozivnice drugarima u razredu i došao kući i čekao sa mamom da počnu da dolaze. Pala je noć, a niko nije došao, majka je otišla u toalet i čuo sam je kako plače. Odsekao sam nam po parče torte i pozvao majku koja je došla uplakana. Jeli smo najukusniju tortu na svetu...

13. Au ovo sam zapamtio i uvek knedla u grlu, jebeno mnogo...

14. Milos-88

Kao malog me je otac ostavio sa majkom, živeli smo nekad srećno, imala si šta si htela sad kad nisi pored mene nemaš pravog prijatelja

15. 2 mjeseca lažem kolegu s posla da živim u naselju do njegovog da bih ga vozila kući. Čak sam izmislila i u kojoj zgradi živim. I jučer je došao pred tu zgradu i nazvao me pjan i rekao mi da siđem dolje da me čeka sa milkom oreo i novim privjeskom za ključeve (jer mi je stari pukao). Ja sam njemu rekla da živim na drugom kraju grada i da dva mjeseca lažem. Sad živa ne znam kako da odem na posao u ponedeljak.

da siđem dolje da me čeka sa milkom oreo i novim privjeskom za ključeve (jer mi je stari pukao).

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.