Podijeli sa Vukajlijašima

1. DUBLJEVALJEVO Пре 2 месеца
    Jedna rec sposobni ljudi Pozdrav

ahaha

2. Dobro pa šabanka nije okačila post gde se kao oprašta od svih i kao napušta sajt zauvek, a onda se saletu d snajperistu upali lampica koja se pali posle svakog posta neke bičarke i on onda dodje i piše "ne idi andjele" postove.

3. Ja imam 5 oproštajnih tema.

4. Ozb? Ajd pričaj nam o tome pls

5. Fender Stratocaster
    Шалабе, јефтина је неквалитетна, углавном брза храна. Јесте ринтају од јутра до сутра, раде најпрљавије послове за бедне плате. Шта можеш за плату од 2000 франака да купиш за месец дана? Колико се плаћа кирија, колико комуналије? Колико је квалитетно месо, колико квалитетно воће и поврће? Што овде и даље поправљају зубе, што и даље овде долазе да се лече? Ниједан наш гастарбајтер није купио стан или кућу у иностранству него је саградио овде. Наши из Швајцарске иду викендом у Немачку да купују основне намиринице јер им је јефтиније, а ни наши који физикалишу по Немачкој се не хвале много како добро зарађују. Последњих година је додуше и тамо криза па не могу ни да уштеде много па да се разбацују по Србији као раније. Чак ни Цигани више немају толико пара за разбацивање. И они су га утањили последњих година. Једино се још држе они гастарбајтеру који су у криминалу (крађа возила, дрога, проституција, шанирана роба, крадени накит, пребациање већих количина пара преко границе).

Aaaa ослепо сам. Какве ти гастарбајтере познајеш да ми је знати, кад тврдиш да ниједан није купио кућу или стан у иностранству? Свако ко живи мало дуже тамо а није тотални клошар купио је нешто, наравно на кредит уосталом као и њихови грађани. Наравно да долазе да поправљају зубе овамо кад је 10 пута јефтиније. И западњаци долазе у Мађарску да праве зубе, ништа чудно. Ако неко има 2000 франака плату може уредно да плаћа и кредит за стан и комуналије и храну и да му остане, а ваљда му и жена ради, није незапосленост ко у Србији па да једно у кући ради. Швајцарска јесте веома скупа, али у Њемачкој, Аустрији, Француској итд. храна је сигурно јефтинија него код нас, све основне намирнице јефтиније, месо јефтиније, поврће и воће мало скупље али много квалитетније. Однос квалитет/цијена је све у свему далеко бољи

6. Fender Stratocaster
    Селте, имам сестру од ујака која лекар и ради у Швајцарској. Она има пристојну плату, има бејбиситерку, деца јој похађају школу на немачком језику,

Питам се на којем језику школу похађају дјеца гастарбајтера чистача улица у Швајцарској. На бугарском?

7. od onih što pare bacaju na gluposti su mi daleko veća govna KONKRETNI TROŠAČI

one glave u čijim familijama se pare troše KONKRETNO

neću da izađem do grada i potrošim trijes evra, mogu za te pare da kupim duks

neću da idem na ekskurziju ili letovanje, al ću da kupim mobilni od tih para

sve što zaradim za dve godine ću da odvajam za njemačko auto, nema veze što mi je preko leta 55 stepeni u gajbi jer nemam klima uređaj - ovo je lvl 80 konkretni trošač, žrtvuje manje konkretnu stvar za više konkretnu, iako će mu ova manje konkretna olakšati 30% sati koje za života provede dišući)

cigani na svadbi >>>> konkretni trošači

8. Van Minhena ne znam al u njemu cene jebu majku i oca. Nemojte srati pls. Preskup je jbg.

9. Ne postoji skupo i jeftino postoji samo sirotinja i nesirotinja

10. I sta vas uostalom boli kurac odakle nekome lova jel on vas pita odakle vam za pogacice i balans?

11. Cela poenta ovog trosenja novca na muziku i veselja je kurcenje pred komsilukom. Jesce pastetu, narezak i jaje na oko cele godine, ali kada dodju u selo da se napravi kuca veca od komsijine i da se pokaze pred selo da se ima.

Kao sto nas binsr ovde steka pare da kupi polovnog BMW-a da se kurci i gladuje cele godine, ali kada dodje slava ima da se lomi rodjace. Ima da vam sipam viski zavrat da ne bude da kod Mileta nema.

Seljacka malogradjanska logika, nista drugo.

12. Opet, sta vas boli kurac ko na sta trosi pare i sta jede?

13. Malogradjanski je gladovati da kupis bmw ali nije malogradjanski gledati ko sta jede i kako trosi svoje pare.

14. Ja samo konstatujem cinjenice.

15. што знам гастарбајтера, нико не гладује, сви живе нормално. неки од њих се хране од поштовања или од зависти и то је тип људи који би правио непотребно велике куће или непотребно грандиозна весеља. али то је мањина. а кад ми год неко помене гастарбајт, сетим се ове расправе:
    http://www.isakovo.com/Novostisela/tabid/36/articleType/ArticleView/articleId/201/FOTO-MILAN-olos-i-prevarant.aspx

milane ne obracaj paznju na te seljancure koje se prave vazne dovoljno jedan da nesto kaze svi potvdjujy za njim tako da ovo sto se pise guposti to se pise a ne misli se tako nego isakovcani su po prirodi taki ugovaraju te i posle opet su prijatelj sa tobom zato ti milane preporucim iz duse od taki kao sto su isakovcani DIZI RUKE oni imaju da pisu i seru sve dok druga novos se ne postavlja e kad druga ima tema tebe ce zaborave a sad si ti u centu paznje PUSTI BUDALE i postavi slike na internet da svi vide TVOJ RAD milane zelim ti sve prijatne trenutke i dane NAJBOLJI SI FOTOGRAF pozz jeka ISAKOVO ..... ISAKOVCANI NE SERITE JER NISTA NE VREDITE samo se uzdizete sa neko bogastvo A PUNI STE KREDITE PO CH A U ISAKOVO STE BOGOVI ZNAMO SVE JA ZIVIM NA ZAPADU I ZNAM ne serite pusite coveka da radi ponosno A VI PONOSNO VRATITE KREDITE OD SVABE STO STE SA KREDITIMA NAPRAVILI VESELJA I PODIGLI BOGASTVO pozurite da vratite jer standard pada a krediti niste vratili MILANE NAPRE D POZZ ISAKOVVO

jeka ne zivi u ch na zapadu je al u ch nije a kerita svi ih imamo al svako ce pokrivamo svoja govna a ne pojedinacni se pravi vazni i sad im nije dobar foto milan oni znaju sta je dobro ja sam iskrena osoba i za to hocu pravdu a ne posmeh ja komentarisem licno moje isakovcane ja ih ne vredam jer sam ja iz tog sela vec kazem istinu

16. Pseto ne radi se o tome koliko ko ima ili nema para. 10 evra za Kolu je puno imao milione ili prosio s tim da te kad imaš milione samo boli kurac al je í dalje puno. Kirija za stan 1200 evra, garnitura 8000 itd da ne kucam sad cene stvari

17. Ti ako tamo štekaš 5 godina, možeš kod nas 15 da ništa ne radiš.

18. Бохор
    Van Minhena ne znam al u njemu cene jebu majku i oca. Nemojte srati pls. Preskup je jbg.

Минхен је најскупљи град у Њемачкој јебига. И један од најскупљих у Европи.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.