koliko je to malo manje?jese mos napijati za neku normalnu platu redovito,a da sutra ne places zbog novaca?kako izziveti mesec do kraja stajl.
ono...redovno srbija edisn lokanje.
110 din. je franak. Malo više. Znači le laže, pih, 20+ franaka da uđeš bilogde, pa jebemti, za te pare vodiš na pečenje. Ono, kapirao sam da je skupo, al šiju stvarno. Al opet što kažeš, prema njima (čuj mene vama) je isto kao u Srb prema srbima.
koliko je to malo manje?jese mos napijati za neku normalnu platu redovito,a da sutra ne places zbog novaca?kako izziveti mesec do kraja stajl.
mozes, ako radis, samo sto ako radis bas i ne mozes svako vece da se napijas... ovo pozaboravljali u srbiji.
ako si student, onda i ne bas. ne po kafanama bar. valjda. mozda i mozes. ustvari pojma nemam, u irskoj si mogo kao student tamo sam studirao ovde pojma nemam.
Ma ne isplati se ići u inostranstvo. Jedino ako se zarati. Sve je preskupo i moraš da se ponašaš po nekim društvenim pravilima. Ne možeš klati krmka, okretati ga, pucati za Božić....
Jebeš takav život.
sa wikipedije CHF 4428 neto je prosecna. ali cini mi se za celu svajcarsku da je to, jer je za ciriski region to malo i niza plata od proseka reko bi...
Pre par dana su ni zbog čega banovane četiri glave na 900 dana: ja, rasni, mačak u čizmama i Thilmo. Ako mi ne verujete da je ni zbog čega, pitajte nekog od moderatora da vam da razlog. Ban skinut nakon tri dana, samo da bi bio vraćen opet, ali samo meni i Thilmu. Zvanično objašnjenje koje sam dobila od moderatora je sledeće:
kaizen te banovao prvi put. kurajber je odbanovao. došao kaizen, rekao da to ne može tako. mačak u čizmama je nebitan ( ahahaha kapiraš skeč), rasnog kaizen očigledno gotivi, ti i thilmo, po njemu, ne treba da budete ovde... spem foruma i ostalo, misli da ovde ne pripadate očigledno.
sad ću da ti obrišem onaj komentar i ne smaraj više s tim, jer će neko da ti banuje i ovog duplaka.
Sajt se pretvorio u čisto napušavanje kurcem i bukvalno se samo uvrede i besmisao ređaju i na forumu i u svakoj drugoj sekciji sajta, i on dođe i banuje baš mene - ni za šta. Ne vidim kako ja to spemujem forum, napišem od nula do tri posta dnevno u proseku ako i toliko. U prirodi mi nije vređanje bilo koga, ako je iko bio vređan ovde, onda sam to bila ja. Jedini put kad je vređanje dolazilo s moje strane je bilo kad sam se pokačila sa provironom, a tad je bilo obostrano. Daleko bilo da ulažem žalbu na bilo koga ko me vređao, samo kažem da je to ovde svakodnevnica. Kapiram da će i ovaj profil banovati trajno, ali nema veze, jer sam zgađena ličnošću čoveka koji od celog sajta, koji se pretvorio u skup najvećih mogućih neosetljivih morona koji se međusobno kolju - odluči da trajno treba banovati MENE.
suza suzu stize.
na sajtu gde trilijardu ljudi ima 56 trilijardi profila nadje se neko da kuka.
niko nikog nije ubio.internet.kenjanje,ljubav,nepravda,zlo,kacavenda
а колико је фр еура да знамо да проценимо
1e = 1.05fr tako nesto
ono...redovno srbija edisn lokanje.
Отприлике 1 еуро = 1,1 франак
А 1 франак вреди исто као и 1 долар.
110 din. je franak. Malo više. Znači le laže, pih, 20+ franaka da uđeš bilogde, pa jebemti, za te pare vodiš na pečenje. Ono, kapirao sam da je skupo, al šiju stvarno. Al opet što kažeš, prema njima (čuj mene vama) je isto kao u Srb prema srbima.
A još reci koja je prosečna plata tamo i dosta.
Za jedan klabing u Cirihu možeš klabingovati 20 dana kod nas.
А јеботе, кило меса од 3000 дин до 10000 дин, јебем ти швајцарску
kod tebe mos klabingovati 20 god
mozes, ako radis, samo sto ako radis bas i ne mozes svako vece da se napijas... ovo pozaboravljali u srbiji.
ako si student, onda i ne bas. ne po kafanama bar. valjda. mozda i mozes. ustvari pojma nemam, u irskoj si mogo kao student tamo sam studirao ovde pojma nemam.
Ma ne isplati se ići u inostranstvo. Jedino ako se zarati. Sve je preskupo i moraš da se ponašaš po nekim društvenim pravilima. Ne možeš klati krmka, okretati ga, pucati za Božić....
Jebeš takav život.
nemos ni ovde svaki dan kada pritisne kapitalizam.samo je pitanje bi li mogo da moze?
bi mogo da mogu
sa wikipedije CHF 4428 neto je prosecna. ali cini mi se za celu svajcarsku da je to, jer je za ciriski region to malo i niza plata od proseka reko bi...
za rodjenje isusa treba pripucat.drzava dobila vojnika.
skoro svaka...
za platu možeš kupit 40 kila mesa.
Ja za svoju mogu kupiti 40 kila mesa.
Meso u Švicarskoj i meso u Bosni od dva brata djeca samo što je ovo u Bosni zamrznuto u Švicarskoj prije 40 godina pa neko zaboravio.
Zamoljen od strane Nebitne da prekopiram ovo
kaizen te banovao prvi put. kurajber je odbanovao. došao kaizen, rekao da to ne može tako. mačak u čizmama je nebitan ( ahahaha kapiraš skeč), rasnog kaizen očigledno gotivi, ti i thilmo, po njemu, ne treba da budete ovde... spem foruma i ostalo, misli da ovde ne pripadate očigledno.
sad ću da ti obrišem onaj komentar i ne smaraj više s tim, jer će neko da ti banuje i ovog duplaka.
Kaizen je jebeni kompleksaš. Dve teme zbog kojih su usledila ta četiri bana (moj je bio za VREĐANJE) su bile sledeće, i ja na njima imam ukupno dva posta:
http://vukajlija.com/forum/teme/69260-skinimo-veo-misticnosti-koji-obavija-kaizena
http://vukajlija.com/forum/teme/69262-pitajte-kajzena
Sajt se pretvorio u čisto napušavanje kurcem i bukvalno se samo uvrede i besmisao ređaju i na forumu i u svakoj drugoj sekciji sajta, i on dođe i banuje baš mene - ni za šta. Ne vidim kako ja to spemujem forum, napišem od nula do tri posta dnevno u proseku ako i toliko. U prirodi mi nije vređanje bilo koga, ako je iko bio vređan ovde, onda sam to bila ja. Jedini put kad je vređanje dolazilo s moje strane je bilo kad sam se pokačila sa provironom, a tad je bilo obostrano. Daleko bilo da ulažem žalbu na bilo koga ko me vređao, samo kažem da je to ovde svakodnevnica. Kapiram da će i ovaj profil banovati trajno, ali nema veze, jer sam zgađena ličnošću čoveka koji od celog sajta, koji se pretvorio u skup najvećih mogućih neosetljivih morona koji se međusobno kolju - odluči da trajno treba banovati MENE.
al cigani kad se ufate joj jebem ti
https://www.youtube.com/watch?v=CnCpdubZTus
Ахаха! Али пази ово!
Molim da mi neko odgovori cime se bave ovi Romi u Austriju kad odu?
Одговори · 13
suasd sudija Пре 3 месеца
Rade sa autima naj vise, Taxi firme,ugostiteljstvo i još mnogo toga
Одговори · 3
DUBLJEVALJEVO Пре 2 месеца
Jedna rec sposobni ljudi Pozdrav
Одговори · 8
И код мене су тако неки ишли да раде то исто у ШвајцЕрску и Аустрију па сад раде у Падињаку и Забели.
Reci joj da se napuši kurca
Ma mene zaboli kurac brate od ovoga sa pola pročitao al sam vazda glasnik banovanima
Ovo što kaže skočimiš.
suza suzu stize.
na sajtu gde trilijardu ljudi ima 56 trilijardi profila nadje se neko da kuka.
niko nikog nije ubio.internet.kenjanje,ljubav,nepravda,zlo,kacavenda