Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Boh nosi batagugiju prirucnik kako namestiti takmicenje hahaha bata gugi zlatom placa
Pišite kraće postove ako mislite da ih Bohor pročita, nema on čovek vremena da čita romane, a i sve može da se kaže u par smislenih rečenica.
Бох, не морам бити 100% у праву, јер не познајем баш сваког гастоза, нпр. Аутобус каже да познаје неке друге. Овај, што му је после 3 месеца само Брот у глави, али не и хлеб, је типичан пример авериџ гастоза о коме сам писао и на какве ми налећемо у 99% случајева. Имам пар школских другова који су завршили факултете, отишли преко, раде по Швајцарској, Немачкој, Кини, Русији, облаче се једноставно, возе ауто типа Пунто или Корса, или кад дођу овде, иду таксијем, а имају тамо плате много изнад тамошњег просека. Многи од њих су били сиротиња кад смо били у средњој школи па нису дошли у Србију са колима од 100 и кусур хиљада евра, у маркираним оделима и ципелама. Није у питању само сиротиња него кућно васпитање и образовање.
Čitam diskusiju i lol
Proguta mi post po stoti put. Ne mogu više odoh
Znaci fendere ako dodju sa puntom onda su do jaja likovi a ako dodju sa meckom onda su govna. Sjajno.
Femdere zavist je bolest, a moj kurac u tvojim ustima lek
http://i45.tinypic.com/2eds64x.jpg
хаха један мој рођак радио у Бечу два мјесеца и каже возио сам се Убаном, кае немереш се снаћи како је компликовано. Љубазно сам му објаснио да се то на српском каже метро, након што сам му пљуно у ракију.
January 13 at 4:35pm ·
- Dejvid Bouvi i Lemi Motorhed su se konačno pridružili Džonu Lenonu i sad negde na nebesima imaju divan koncert...
- Ne znam, prilično sam siguran da prva dvojica trenutno žestoko smrde dok su od trećeg ostale trule kosti, a u slučaju da su ga kremirali, ni toliko.
Jel realno da neko piše ovakav humor? Mislim, humor, ovo je zajedljivost neka na najvišem nivou. Sad narod da pukne od smeha, šta?
Pogledaj neku epizodu dnevnjaka, bice ti jasno koliko su skurcali svi tarzani.
Femdere zavist je bolest, a moj kurac u tvojim ustima lek
Сагни се па га гурни сам себи у уста, мајмуне!
Није проблем у колима, колико потреба да се истакне: ја богат, ви говна. Алергичан сам на такве људе. Дође мечком или џипом и паркира се тако да заузме пола улице. Излази из кола, осврће се око себе да види да ко га је све приметио.
Или најсвежији пример бивше девојке мог друга. Није имала баш лепе зубе, никад се није смејала, удала се прошле године за неког гастоза, платио јој нове зубе (плус тетовиране обрве), сад се кези на свакој слици као блесава.
Gledao sam, Ćićo dobro glumi, ona Tijana Ivković mi je simpatična curica i mazio bih je po kosi i to je to.
Nisam ni zavidan ni ogorcen na nacin na koji ti mislis. Ogorcen mozda jesam, ali na nas posrani mentalitet. Kada vec crkava da usteka te pare, umesto da je od njih kod nas pokrenuo posao, zaposlio ljude i razvio biznis, pa da zivi k'o beg i ima to isto bez crkavanja i da drugim ljudima da posao i leba da jedu on baca pare na zidine u kojima verovatno niko nece ziveti posle njegove smrti, auto koji je Svabo skartirao i arlaukanje polutalentovanih volova i kobila samo da bi se kurcio pred ljudima koji to ne mogu sebi da priuste. Govna seljoberska, nista drugo.
I kada kazem gastarbajter ne mislim na ljude kao sto je kelt ili moja drugarica koja radi u San Hozeu na trazenju leka protiv raka ili ortak iz srednje koji u Danskoj radi kao masinski inzenjer. Cak ni na jednog blesavog cika Micu koji je u Americi 30+ godina, koji je slomio ledja radeci da osnuje gradjevinsku firmu i danas zivi kao gospodin, ali u Srbiji ima samo kucu koja mu je ostala od pokojnog oca, a ne Pepeljugin zamak. Ne na one koji imaju soli u glavi, ponasaju se normalno i ne kurce se parama kada dodju ovde. Mislim na hodajuce stereotipe na koje svako pomisli kada se kaze gastos. Polupismenu stoku koja i posle 20 godina u Nemackoj ne zna kod Svabe ni palacinku na kiosku da naruci bez zamuckivanja, a ovamo glumi elitu.
I kada kazem gastarbajter ne mislim na ljude kao sto je kelt ili moja drugarica koja radi u San Hozeu na trazenju leka protiv raka ili ortak iz srednje koji u Danskoj radi kao masinski inzenjer. Cak ni na jednog blesavog cika Micu koji je u Americi 30+ godina, koji je slomio ledja radeci da osnuje gradjevinsku firmu i danas zivi kao gospodin, ali u Srbiji ima samo kucu koja mu je ostala od pokojnog oca, a ne Pepeljugin zamak. Ne na one koji imaju soli u glavi, ponasaju se normalno i ne kurce se parama kada dodju ovde. Mislim na hodajuce stereotipe na koje svako pomisli kada se kaze gastos. Polupismenu stoku koja i posle 20 godina u Nemackoj ne zna kod Svabe ni palacinku na kiosku da naruci bez zamuckivanja, a ovamo glumi elitu.
odavno bolji post ne procitah
Matere ti da ti ovo smeta? Jesi kršten ti, bokte?
ahahahha
al ozb sta se glupirate, njihove pare nek rade sta oce, nase je da im se podsmevamo i to je to
Иритира!
Сале, џабе им понављаш оно што сам и ја написао, овде чим пљујеш неког празилуковића који изиграва елиту, одмах те сматрају глупим и завидљивим. Гастарбајтери су и моји тетка и теча у Америци, који пишу књиге и научне радове, што се баве истраживачким радом (теча ми је професор на једном америчком факултету) па нису дошли у хавајским кошуљама, нису качили слике са погледом на Статуу Слободе, или из Дизниленда, или из Чикага како газе по стакленом подовима Сирс торња, или на брду где стоји натпис HOLLYWOOD, као све авериџ Србенде, а обишли су цео свет од Аљаске до Аустралије.
Дај јеботе, па нормално да ће неко кад направи зубе да се кези на свакој слици јер прије није могао.
Али ти брате свако мало пљујеш по некоме. Класичан онај потписивач петиције против риалитија.