Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Курва, смеје се
Аутобусе, како глупо оправдање, је л' треба ја сад након што сам повећао курац да га вадим и показујем где год стигнем?!
И да, нервирате ме сви овде јер користите немачку реч гастарбајтер. То се на српском каже печалбар!!!
па добро не баш гдје стигнеш, али на примјер у писоару кад пишаш поред некога можеш слободно да га питаш да упоредите и после да зајебаваш
ova kurva što je udarila zube je sigurno jedna od onih riba što počnu da se hrane zdravo i treniraju, pa se posle skinu u bikini na bazenu
garantujem životom da se uvek dotera kad ide na neko slavlje
hahahahahaha
majku joj jebem sad kako ima para za pastu svako jutro pere zube
Извини нисам тео јебига!
Шах-мат!
Браво! Скроз сам заборавио на ову реч.
garantujem životom da se uvek dotera kad ide na neko slavlje
Није, него хоће да покаже свом бившем како је бедно студенцко говно без динара, а она узхива у зхивоту.
DZABA TI ROBERTO, DZABA TI KAVALI DZABA SKUPA KOLA VILE APARTMANI DŽABA SVE TOOO KAD JA NISAM TVOJ JEJ JEJ
Smeta=iritira
Sta ima bilo kome da smeta sto se neko smeje, zida dvorac, nepismen je?
ONO KAD FENDERU DOĐE AMERIČKA FAMILIJA POKLONI LAMBURGINI PA FENDER JADAN ISPADNE GOWNO ISKOMPLEKSIRANO SA MALIM KURCEM LOOOL
https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/F3IGVJC7aN_aMZAP.HUhEQ--/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9ODAwO2lsPXBsYW5l/http://l.yimg.com/cd/resizer/2.0/FIT_TO_WIDTH-w1280/5fe59a3fafab0fe82732fe91792b5a733dcceee2.jpg
Па добро, бре, Душане, зар стварно мислиш да бих ја икад носио овакве патике? Мислим, стварно...
Brate ja i dalje ne kapiram da vama smeta kako neko trosi svoje pare sto se mene tice nek kupi salvete za sve pare koje ima i nek crkne gladan posle
Debilizam u rangu onog kako mozes da bacas hranu tamo negde ljudi gladuju. A pa akp gladuju ja se izvinjavam evo kazi im da dodju veceras ostavicu im ove ostatke gulasa
Došle uz lamburgini lolo
не знам да ли је неко поменуо, нисам пратио тему, али шта неког брига како неко троши паре?
Не видим ништа лоше у томе да неко ко има новца, исти уложи у кров над главом. Замислите себе у ситуацији да сте пуно радили и доста зарадили, а имате трошну или просечну кућу. Прошетате се њоме, а у глави вам се врте ен/екстеријери кућа какве сте видели на Западу, и удобност и пријатност коју сте осетили боравећи у њима. Новце имате.. Ништа вас не спречава да и своју тако преуредите или чак подигнете нову и створите себи комфоран дом у коме ћете уживати. То је лепо. А што се тиче тога да гастоси улажу у бизМис.. Веруј ми, боље је да тај новац баце у бунар него да покрену посао. Боље је по радника. Јер горих газди од гастоса НЕМА.
И да.. Шта вас боле бенџамин ди ко троши своје новце.. Ја сам их зарадио, ја ћу их вала и трошкарити по својој жељи. Кад будете зарађивали своје парче леба, схватићете..
hahaha pseto oće dubije nekog objašnjavajući ovo šta nekog boli kurac kako trošiš pare
viš gore 3 posta
Truće, sirotinja ljubomorna, eto šta je.
Jel Thilmo ovaj Mačak?