Podijeli sa Vukajlijašima

1. ĆILMO I NEBITNA PROSLAVILI DESET DANA BANA
    http://i.imgur.com/d7lsWDA.jpg

2. Predzadnja sam godina faksa. Provodila sam nevjerojatno puno vremena sa kolegama koje sam upoznala studirajući. Družili smo se, učili zajedno, išli na kave, izlazili van i zabavljali se. Nazivala sam ih prijateljima. Bila sam tu za njih kad god su trebali pomoć, putovala bih na drugi kraj grada kada je trebalo, zanemarivala sam svoje obaveze da bih mogla pomoći u njihovima. Danas sam, vjerojatno prvi put u životu, u očajnom stanju u kojem mi treba podrška i pomoć prijatelja, ali nijedan od njih nije speman odvojiti nešto slobodnog vremena da mi ju pruži. Jer živim predaleko, jer imaju druge planove, imaju obaveze, prekidam ih usred nečega. Srce mi se slama što sam u ovakvoj situaciji shvatila tužnu istinu- da nikome nije stalo, nitko od njih mi nije pravi prijatelj.. No neće me to slomiti. Jača sam od toga. Okrenut ću novi list u svom životu i ispisati ga uspomenama koje ću stvarati s novim ljudima kojima je stalo do mene.

3. Milos-88
    Predzadnja sam godina faksa. Provodila sam nevjerojatno puno vremena sa kolegama koje sam upoznala studirajući. Družili smo se, učili zajedno, išli na kave, izlazili van i zabavljali se. Nazivala sam ih prijateljima. Bila sam tu za njih kad god su trebali pomoć, putovala bih na drugi kraj grada kada je trebalo, zanemarivala sam svoje obaveze da bih mogla pomoći u njihovima. Danas sam, vjerojatno prvi put u životu, u očajnom stanju u kojem mi treba podrška i pomoć prijatelja, ali nijedan od njih nije speman odvojiti nešto slobodnog vremena da mi ju pruži. Jer živim predaleko, jer imaju druge planove, imaju obaveze, prekidam ih usred nečega. Srce mi se slama što sam u ovakvoj situaciji shvatila tužnu istinu- da nikome nije stalo, nitko od njih mi nije pravi prijatelj.. No neće me to slomiti. Jača sam od toga. Okrenut ću novi list u svom životu i ispisati ga uspomenama koje ću stvarati s novim ljudima kojima je stalo do mene.

4. ArminVanBuuren
    Milos-88
    Predzadnja sam godina faksa. Provodila sam nevjerojatno puno vremena sa kolegama koje sam upoznala studirajući. Družili smo se, učili zajedno, išli na kave, izlazili van i zabavljali se. Nazivala sam ih prijateljima. Bila sam tu za njih kad god su trebali pomoć, putovala bih na drugi kraj grada kada je trebalo, zanemarivala sam svoje obaveze da bih mogla pomoći u njihovima. Danas sam, vjerojatno prvi put u životu, u očajnom stanju u kojem mi treba podrška i pomoć prijatelja, ali nijedan od njih nije speman odvojiti nešto slobodnog vremena da mi ju pruži. Jer živim predaleko, jer imaju druge planove, imaju obaveze, prekidam ih usred nečega. Srce mi se slama što sam u ovakvoj situaciji shvatila tužnu istinu- da nikome nije stalo, nitko od njih mi nije pravi prijatelj.. No neće me to slomiti. Jača sam od toga. Okrenut ću novi list u svom životu i ispisati ga uspomenama koje ću stvarati s novim ljudima kojima je stalo do mene.

5. Bivša stranica delije vukajlija je prodata portalima za 3500 dinara. Nisam više admin, legle su pare.

6. za koliko dinara mozes da im uvalis ''pomazimo konje zvonka bogdana''?

7. Skupite do 15 000 i mozda 4000
    EDIT:ali bi to onda islo ili herba lajfu ili kuriru espresu ili tako nesto.

8. Koliko otprilike za stranicu sa 40-50k fanova?

9. PuppetMaster
    ArminVanBuuren
    Milos-88

10. Gde ponudiš da ćeš da prodaš stranicu? Kako nađeš kupca?

11. Koliko otprilike za stranicu sa 40-50k fanova?

Jel aktivna nemoj neku iz 2010.

O cemu je stranica? Za sportske se daje vise, jer imaju ciljanu publiku.
    Ako je aktivna mozes uzmes i 9,10 hiljada.

12. Znam nekoliko sigurnih likova za prodaju. Funkcionise tako sto neko od vas slika licnu i slika se sa njom, posalje ti sliku ili ti njemu, das mu admina, on tebi preko neta uplati i to je to. Profesionalno.

13. Nije ništa vezano za mene, no me interesuje čisto onako. Sad kad ima mogućnost promjene imena stranice bez plaćanja, nije toliko ni bitno o čemu je stranica.

14. Ti likovi su kao nakupci. A mi sto drzimo stranice seljaci. Ako imas neku bas jaku stranicu mozes se dogovoriti sa portalom i dobijati pare na mesecnom nivou.

15. Nije ništa vezano za mene, no me interesuje čisto onako. Sad kad ima mogućnost promjene imena stranice bez plaćanja, nije toliko ni bitno o čemu je stranica.

Fin broj ljudi te dislajkuje kad promenis, ali nema veze. Ja sam 300 izgubio sto je nista na 10 000

16. Koliko košta profil jedan popunjen do vrha?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.