Podijeli sa Vukajlijašima

1. Koji će kurac nekome profil?
    Pa ako ti ne lajkuje nešto, nećeš mu ni izlaziti.

2. Stranice se samo traže. Jer se sad takvi reklamni profili gase, i sad ako ti ne lajkuje nesto, ne izlaze slike ni objave. Postane beskoristan za 15 dana.

3. Znam nekoliko sigurnih likova za prodaju. Funkcionise tako sto neko od vas slika licnu i slika se sa njom, posalje ti sliku ili ti njemu, das mu admina, on tebi preko neta uplati i to je to.

Profesionalno.

хахахаха, да ми је ово да видим да неко ради.

4. Koliko košta stranica od 6.200 lajkova? Imam je, ali ne bih da je prodajem, prirasla mi je za srce. Preko nje sam smuvao neke devojke. Kaži mi autor "Rasni" koliko košta ta stranica kad bih hteo da prodam.

5. Meni nije jasno samo jedno.

Platiš 30€ da kupiš stranicu od 5-10000 ljudi a za 15 dolara možeš obezbijediti fejsbuk oglašavanje i ljudi garantuju preko 100000 pregleda.

6. да, али ово је професионално. сликаш се поред личне карте и пошаљеш. професионалност кошта, јбг.

7. Brate to su portali, njima su bitni klikovi na vesti. Zato ima jedno 300 delije stranica da sam dislajkovao jer su prodate. Tj objavljuju sportske, butu sport, hot sport.....
    Prodata je i seoski fudbal.

Krajslere slabo ce neko da ti kupi stranicu od 6000 lajkova.

8. Truce oces sliku licne karte od ovog lika u PVT? Zamaglicu mu ime samo.

9. нећу, расни. буди професионалан до краја, немој делити то около.

10. Nemoj slati Truću, on će da uveliča sliku, pa će da iseče facu, da nalepi na svoju i da posle čuda pravi, a okriviće tog drugog lika.

11. Alo ko je od vas osjećam dakle postojim?

12. Pretpostavljao sam, tibor prati iz ofa ovu temu ahahhaah
    Sad objavio status na stranici.

13. seru ovi sto brane crkvu kao izvuceno iz konteksta, kojeg jebenog konteksta jedino da je lapsus, ali zvucalo je...
    i pre ovoga gluposti da neces naci boga bilo gde nego da dodjes u crkvu mora hahaha, 21. vjek jebo ga ja

14. pa daj objasni jbt, neki kazu mislio je na kokakolu ?!?

15. Mislio je na vinjak.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.