U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
haha eno ga bata sale, de ga slikaj haha
Mogu samo da me slikaju :D
То ме подсјети... Ово је слика са портфолија са једног фриленсинг сајта неког Индијца.
Каже да је PHOTO MANIPULATION EXPERT
http://i.imgur.com/n99PUQK.jpg
И још има одрађених послова лик са ок фидбеком, па јебем ти
Cigani jebeni.
Gori ru
Su
Meetodom direkrne neposredne penetracije, pravim kurcem u pravu picku JA JEBEM
To ti pricam Autobuse, brate mili. Sada zamisli da ti takav pravi softver preko kojeg ti legne plata, koji ti racuna penziju ili ti obracunava kamatu za kredit, njegova ciganija ga podrzava i tvrde da je sve OK, titulisu se medjusobno kao da su svi Tesla i Ajnstajn u jednoj osobi, a moja je amin da to ide lajv i znas u kom sam ja problemu i zasto toliko pizdim.
Ne dam, majku im jebem. Ne dam. Krv ima da propisaju dok ne urade kako treba. Ja dobijem po jednu novu sedu na glavi, ali propisaju krv svaki put. I opet ne nauce sa kim imaju posla.
Kad ti bace neke hindu čini i mađije, videćeš ti.
kud ih kaubojci onda sve ne potamaniše moj sale
kad ih oni nisu mogli, teško ćeš i ti izaći na kraj sa njima
Ma navikla ta govna da su zapadnjaci sada u fazonu neke politicke korektnosti i niko im nije prigovarao kada budze pricu i prave sranja, da ih ne uvrede slucajno. Pa im sada cudno kada su naleteli na nas srbende koji smo u fazonu mars u pizdu materinu. Nisam ja jedini koji ih jebe. Onomad je nekoliko njih popilo otkaz zbog mene i njihova radna mesta su prebacena u Srbiju, za 3 meseca momci i devojke direkt sa faksa sljakaju 1000 puta bolje nego sto su oni ikada mogli. Da vidis kako meni sada Indjusi lepo odgovore na mejlove i brinu o detaljima i da budu jasni i precizni, a zapadnjacima i dalje "I do the needful upgradation as of now". I kako cvikaju kada trazim hitan sastanak.
Doakali smo mi i Vizantincima i Turcima i Svabi koji su daleko zajebaniji od njih :D
Nego mi ne ide u vugla taj njihov glibavi mentalitet, jebao sam ih milion puta, znaju da cu svaki put da ih jebem ako zaseru, znaju da ce dobiti po usima od gazde sa zapada i opet pokusavaju da mi promuvaju nesto na mufte. Jer su lenja govna i mrzi ih da uce i rade kako treba. Tacno su samo da budu dzem boj, prodaju grickalice i kurtone u 7/11 i beru caj, nizasta drugo.
Indijci su gomna.
Mi imamo nekog s kojim moramo svakodnevno da držimo sastanke, i jednom se radi pregled koda i posle pola sata pokazivanja i objašnjavanja C++ koda s naše strane on pita "Is this python?". Jeste python, a sad dođi na jednu macolu po ćili matoroj.
Радио сам неке тестове за вожњу на муповом сајту и има питање: Да ли возач возила хитне помоћи сме имати алкохола у крви ? И као тачан одговор означено да сме јебено, до 0.30 промила. И мени чудно брт, немогуће, нереално ми звучи. Одем данас на испит и питам оног инструкора пре испита, он каже "ма где брт, не сме имати, али јбг, ако буде то питање ти заокружи како ти муп каже" хаха. И ту пре испита, прича тамо тамо неки лик из мупа са инструктором и овај му каже за тај случај што сам споменуо, и овај му мртав ладан каже у фазону"ма софтвер сјебан нешто, има пун курац таквих питања са нетачним одговорима који су у ствари тачни". Ја не верујем шта чујем и питам човека, па добро шта ја да одговорим ако добијем такво питање, он слегне раменима и каже ми: А одакле знам брт.
Indijci su gomna.
Mi imamo nekog s kojim moramo svakodnevno da držimo sastanke, i jednom se radi pregled koda i posle pola sata pokazivanja i objašnjavanja C++ koda s naše strane on pita "Is this python?". Jeste python, a sad dođi na jednu macolu po ćili matoroj.
Sastanak online, svi dosli, klik-klak po imenu Parimal kasni. Ukljucuje se i svi redom krenu u krug "hi Parimal". Kada su svi zavrsili jedno 5 sekundi pauza i cujes njega stidljivo "hi Parimal".
Retardi.
Welcome to srbija gde murija ubija!
ххахахаха јебени цигани
ДАВНО ЈЕ КУМОВ ЋАЛЕ РЕКО КАД ЈЕ БИЈО У ЊУДЕЛХИЈУ ДА РАДИ ПА ПОБЕГО НА АВИОН СУТРАДАН... НИСАМ ЗЛОБАН ЧОВЕК, АЛИ ВАЉО БИ ЊИМА ЈЕДАН ЈАК МРАЗ ДА МАЛО ПРОРЕДИ ГОВНА...
ТОЕ ЈЕДАН ЦИТАТ... ДРУГИ ЈЕ БИЈО И БОЉИ... КО ОД МОЈЕ ДЕЦЕ БУДЕ ТЕО ДИДЕ У ИНДИЈУ БИЛО КАДА, ПРВО ЋУ ДА МУ ОСЕЧЕМ ОБЕ РУКЕ ПА НЕК СЕ ТЕРА У ТРИ ПИЧКЕ МАТЕРИНЕ
To ti pricam Autobuse, brate mili. Sada zamisli da ti takav pravi softver preko kojeg ti legne plata, koji ti racuna penziju ili ti obracunava kamatu za kredit, njegova ciganija ga podrzava i tvrde da je sve OK, titulisu se medjusobno kao da su svi Tesla i Ajnstajn u jednoj osobi, a moja je amin da to ide lajv i znas u kom sam ja problemu i zasto toliko pizdim.
Хахаха па зато такве лобање као овај и имају препоруке типа екселент ворк, па нормално кад има камара клијената из саме Индије којима је овакав рад Пикасо ниво.
И онда је проблем кад западњаци виде овакву цијену рада и препоруке и оће да им се уради врхунски посао за мале паре, па најебе мидлмен који мора да се јебава с њима. Разумијем те потпуно
Bas to. U levo mudo se kladim da su svi njegovi ortaci i kolege pootvarali profile na tom sajtu, rade govno posao i medjusobno ja tebi serdare ti meni vojvodo. A onda sa njima najebe neki siromah kome su ih gazde dodelile da vodi taj projekat.
Medjutim cini mi se da su zapadnjaci sve vise svesni toga i da im ta prica polako odlazi u bunar i to mi je jako drago.