Podijeli sa Vukajlijašima

1. kakav trol je brankica jankovic karo bi je sad jos vise
    pola nacije je pljuje posle izjave hah meni bilo svejedno kad sam slusao na vesitma

2. Došlo doba da pičkousta radikalska kreatura citira Živojina Mišića.

E jebem ti.

3. kamena temeljca za Centre izvrsnosti...

Centre izvrsnosti...

Kakav jebeno fenomenalan prevod izraza "center of excellence" da mi se momentalno prisralo.

4. http://vukajlija.com/forum/teme/69384-vucic-maznuo-dop-postenom-narodu?strana=1#post_3419096

da nastavim ovde, taman pricu od juce

Ja sam rekao šta sam rekao, svako neka tumači po svojoj savesti. Nažalost, heroin je simbol 21. veka i nisam se ja doslovno žalio na kvalitet heroina, pa na šta bi to ličilo da jedan sveštenik konzumira heroin i još se time hvali na besedi? Govorio sam metaforički, o onome šta on simboliše, ne o heroinu kao supstanci, a to što sam pogrešno protumačen samo govori o nivou svesti do koje smo sada nažalost došli. Preporučio bih svima da poslušaju celu propoved, pa možda im sve bude jasnije! - rekao je otac Rafailo za „Alo!“.

opet koji kurac ???

5. O bre Armine
    Heroin jednako stranputica kojom ovaj narod ide
    Simbolika kontaš

6. аха, странпутица је лоша и никаква, то значи да смо на правом путу? ово је неки напредни поп, чуј мене бот, поп џД

7. AXaxaxa ajde beži u kurac boli me kurac za popa

8. хахаха, бохор објаснио симболику.

9. Ajde idi drugome ja imam svoje drugove

10. A predsednik ateista se preziva Božanović

11. не важи то ако се не заведе у цркви.

12. Ne, nego te stavi u nesvrstane, tu je bilo mnogo nekrštenih :-)

13. Hahahaha CZ nisam ni provalio.
    Celtice dobar skeć.

14. Kako da odpročitam seltikov post?

15. deky, to nije moguće.

16. Stari aforizam iz Vecernjih Novosti:

Nekada smo bili nesvrstani, a danas smo razvrstani!

Jao skeca!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.