Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Краљ батица
    слушајте ово прича све и свашта у вези спорта, често нешто што не може да се чује тек тако, и има чак и смешних момената.
    http://www.youtube.com/watch?v=2XiRDG-oRTg

  2. Има и смешних момената овај Анђус, али све у свему на крају ми некако буде жао.

  3. њега? па њега може да ти буде жао у смислу што не може много тога да уради а пизди.
    а може да ти буде жао свега о чему прича то је исто за жаљење

  4. Ja nisam baš najiskusnija u blogovanju,počela sam to ne tako davno,i ne tako uspešno:)Živim u trenutku i ponekad sam blesavo srećna na momenat, šišam se na dvojku i drugačija sam od ostalih, pomalo haotična a pomalo cooler. Slobodno mogu reći da sam pomalo luda (ali pozitivno). U horoskopu sam vaga/lav.

  5. Znaci hvala na klipu, sad imam da se smejem narednih metar dana!

    LIK je do jaja sprdac.

  6. Како готивно! Ал јбг, људи су дебили. хД

  7. Obama i dalje bolji. :D A jes' lik car skroz. :)
    JEBI SE C60, ZNAŠ! :D Zašto bre?! :) Jebena prokleta zaraza. Mogli bismo mi da se dogovorimo da cepamo. :) Enemi, ja prvu fejlov'o stravično, ali drugu pocepo žestoko. :) Rešio sam da malo batalim dok još mogu, :D

  8. вид плавуше што се пали ко голф дизел на бјелашници ехехе удри се глупачо јебо те јуниврсити тексас

  9. Нисам читао ниједног, али морам му признати да је тотално модеран.

  10. aca lukas u nekom spotu sto sam sad vido ima bokser pricvrscen za drsku od mikrofona

  11. која кома од последњег питања увек извриштим кад видим реакцију ололол

    а паре неће дузме легенда

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.