Prijava

Uskoro dominacija američkog tržišta. Sad kad vidiš novine kad krenu da pišu kako je to veliki uspeh i da od toga zavisi izlazak iz krize.

Сутрашњи Курир: "Србија до Токија... почевши од Смокија"

opa!
Jeftiniji kod nas :D

It's now official - Japanci su definitivno najveci debili na svetu, bez dostojne konkurencije.

Onaj debeli slijep?

Дошло време овца да се шиша. Јеби га, нисам још од марта, априла...

Видео на форуму Крстарице:

ja cesto vozim pijana i do sada nisam nikog udarila autom
vodim racuna kada sam bas mortus pijana... tada ne vozim brze od 80-90 km/sat

Krompire, veruj mi, to ti je kod nas jako bezbedno. :)

Увек сам потајно мислио да је Коељо шупак од писца, негде у рангу многих који скрљају књигу за месец дана и имају кинте да је објаве у огромном тиражу, а читаоци то гутају као Бог зна какво епско дело. Рећи за такву књигу да је будалаштина је исто што и рећи да је Хендрикс гитариста у рангу са Липовачом.
Да се оградим, нећу сад да кажем за Коеља да не ваља, али ја га једноставно видим као мало крупнијег у тој маси писаца који ничу као печурке после кише, без обзира што он доста дуго пише.
Могу и ја бити такав, па се посрати по Буковском кад објавим своју књигу, али то је само мој идиотизам и нарцисоидност.

http://vukajlija.com/recnik/autori/20653
Pogledajte pod poslednja aktivnost. Definitivno će biti smak sveta.

hahhahahaah moćno! :D

Не бих да пропадне моје просеравање са претходне стране:

Увек сам потајно мислио да је Коељо шупак од писца, негде у рангу многих који скрљају књигу за месец дана и имају кинте да је објаве у огромном тиражу, а читаоци то гутају као Бог зна какво епско дело. Рећи за такву књигу да је будалаштина је исто што и рећи да је Хендрикс гитариста у рангу са Липовачом.
Да се оградим, нећу сад да кажем за Коеља да не ваља, али ја га једноставно видим као мало крупнијег у тој маси писаца који ничу као печурке после кише, без обзира што он доста дуго пише.
Могу и ја бити такав, па се посрати по Буковском кад објавим своју књигу, али то је само мој идиотизам и нарцисоидност.

primjetio jos neko da je urrad objavio nesto na forumu? prvi put da to vidim :)

Krompir, jesi našao onu pjesmu? :D