Dobro je da se slažeš. Još samo neko da mi objasni jednu začkoljicu iz Doni Darka, te da spokojno legnem. Ukoliko je Frenk spasao život Doniu izvukavši ga iz sobe, a kasnije uložio gospodski napor da ga u istu vrati, zašto ga je uopšte izbavljao prvi put?
Oblace, znao sam to ozb. Toliko sam se odusevio filmom kada sam ga pogledao pre 2 godine da sam 3 dana posle iscitavao forume i gledao klipove na YT koji objasnjavaju sta se desilo.
Oblace, znao sam to ozb. Toliko sam se odusevio filmom kada sam ga pogledao pre 2 godine da sam 3 dana posle iscitavao forume i gledao klipove na YT koji objasnjavaju sta se desilo.
Verujem da ima ljudi koji mogu lepo obrazložiti. Koliko sam shvatio, preporučuje se čitanje knjige koja se pominje u filmu. Problem je u tome, što je sama terminologija pomalo zbunjujućai što neke stvari nisu izvedene do kraja... Takođe je i režiser imao dosta kasnijih promašaja, tako da postoji šansa, prodane mačke u džaku. Ali je opet film predobro snimljen da bi bio loš ili jeftin...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Dobro je da se slažeš. Još samo neko da mi objasni jednu začkoljicu iz Doni Darka, te da spokojno legnem. Ukoliko je Frenk spasao život Doniu izvukavši ga iz sobe, a kasnije uložio gospodski napor da ga u istu vrati, zašto ga je uopšte izbavljao prvi put?
lausu proradio poriv za ubijanjem
to mi je laboče i bilo najmorbidnije u celoj priči
odmah sam se setio da je sjebao dva života
Al zaboravio sam dosta. Mogao bih pogledati ovih dana opet. Odlican film uz ovako tmurno vreme.
Verujem da ima ljudi koji mogu lepo obrazložiti. Koliko sam shvatio, preporučuje se čitanje knjige koja se pominje u filmu. Problem je u tome, što je sama terminologija pomalo zbunjujućai što neke stvari nisu izvedene do kraja... Takođe je i režiser imao dosta kasnijih promašaja, tako da postoji šansa, prodane mačke u džaku. Ali je opet film predobro snimljen da bi bio loš ili jeftin...
to ti je ono-ko o cemu kurva o postenju..
Tako nešto. Inače verujem da Balašević ima nekih desetak pesama o osobama za koje se veruje da neće dugo. I samo čeka trenutak da ih plasira.
ne kontam, otkad je Lauš postao pesnik ili šta već? Nakon što je ispraznio šaržer ili? (mrtav sam ozbiljan inače, skroz ozbiljno pitanje)
http://www.srbijadanas.com/sites/default/files/a/t/2015/01/12/lausevic-zarko.jpg
Vrati se Jovana oca ti jebem!
Dodika podržali zavetnici.
Milica pusila dodiku
Rasninov idol svrsavao po siskama rasninovoj neprezaljenoj ljubavi tuzna spika jbg
Ja bi Dodiku dao zenu da mi jebe a ne Milici Zavetnicu.
To da se ozenis to je vec nerealno
http://mondo.rs/a902280/Info/Ex-Yu/Napijanje-tamponima-umocenim-u-alkohol-novi-trend-u-Hrvatskoj.html
Šta su sve žene primorane da rade u nedostatku kurca. Neverovatno.
Lauš je za transfer.
Kako to objasniti mojoj majci (stari je bar dovoljno racionalan da proceni čoveka).