Podijeli sa Vukajlijašima

1. I sad su ta sranja bitnija od andjusove prepicke sta? Stvarno ste bre govna i treba vas covek jebati u dupe nezamasceno dok ne izdahnete picka vam materina

2. Што ниси слико...

3. U jebemti ahahaahahaha

4. #дед

лел, па цео канал му пун овога

5. http://www.mojprijedor.com/smije-li-se-zaboraviti-31-maj-1992-u-prijedoru/ Kako može neko jednostavno sve ne-Srbe da natera da istaknu bele tkanine pred kućama i da se ogrnu u bele trake, a da oni to u sred ratnog stanja prihvate kao sasvim normalnu stvar? Sad tek čujem za ovaj događaj, pa bih voleo da neko više upućen prokomentariše slučaj.

6. Cekaj bre krompir, po ovome 53 000 ih je pobijeno i proterano samo u Prijedoru i okolini? A ukupno ih i vojnika i civila stradalo 60 000 za vreme rata? Pa gde je tu Srebrenickih 15 000 (koliko tvrde), sarajevskih 40 000 (koliko tvrde) itd? Jbt ceo Prijedor sa okolinom pre rata imao jedva 80 000 stanovnika i to velika vecina bili Srbi. Koga ovi farbaju jbt?

7. Poenta teksta je da tačno 50 puta ponovi "kao u drugom svetskom ratu"

8. BRIŠI POST JERI ĆEŠ MORATI I SVETLANI KUPITI ČOKOLADU AKO GA PROČITA

9. sa lešnicima i suvim grožđem i 200 grama kafe, lutjena. omašila si temu, ovde nije jadanje

10. ti si jos moderator???

necuveno!

11. Kad je banuje zbog pogresnog posta.

12. primljeno k znanju. ne jadam se ja nego dijelim misljenje i zanima me da li se iko slaze sa mnom al ok/

13. Poyy svetlana kako ide tlačenje po sajtu?

14. Red je da poneseš jbg ne možeš praznih ruku ići nigde a ne u bolnicu.

15. au brt ako ti je za hemoterapiju 5e problem onda nez stvarno
    da ti lepe flaster trazila bi ti njima neke pare?

16. Kad ćeš da odbanuješ erua?
    Koliko sam video banovala si ga zbog teme: KOSMOPOLITA PERE BABE
    I obrisala je a njega trajnovala.

Mislim da je dosta odslužio, vreme je za odban.

17. svako normalan će da se složi, al sve to oko nošenja čokolade iniciraju pacijenti a ne osoblje bolnica, bar 90% njih ne. sa čokoladom ili bez će dobiti isti tretman uglavnom

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.