Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Uhvati nekog vodoinstalatera, stolara ili nekog kurca, nauči kakav zanat i imaj duplu dnevnicu ako ćeš već na građ. Za majstora - zidara dnevnice isto šiju, al nijedan zanat nećeš za dan naučiti.

    Jpg, nije kul reći čoveku da fak da uči zanat, al kad već hoćeš šegrt da budeš, ono...

  2. ok ako mozes da izdrzis,al pitanje da li ima mesta.i da ne nadjes nekog ko ne placa.kupi oglasnik na taj dan kada izlazi,odma ujutru i odma cimaj fonom za sljaku.ima i dan pre nego sto zvanicno izadje da lik prodaje.predvece,al nisam 100 posto siguran...ako ne uspe,od gradje do gradje,pa pitaj da li treba. probaj i ovde,al malo verovatno.
    http://udarnik.org.rs

    Hvala ti, pokušaću svakako sve. Kada sam završio master, konkurisao sam za Lagunu. Prošao besprekorno te opšte testove informisanosti i toga (pošto prave ukupno 5-6 krugova odstrela), i na zadnjem razgovoru mi zatraži da izvršim recenziju CRKVE SVETOG SPASA i LOVCA U RAŽI. Odradim to naravno, i ta gazdarica kaže, da je to fantastično elaborisanje, ali preozbiljno za njihove kupce. Tada sam shvatio u kakvoj kurton zemlji živimo.

  3. Kad spominješ ćala i zidanje nepotrebne kuće, zamisli situaciju gde ćale zida dve kućerde, kasarne jebene, jer ima dva sina, a sva je prilika da nijedan neće živeti tu, jer im se jebeno jebe.

  4. Imam stan za prvo vreme. Mogu kod prijatelja, jedne sestre neko vreme, i jedne devojke verovatno. Tako da nemam veliki trošak po tom pitanju.

  5. Selio se ja za ns pre dve godine. Kerov kurac radio u kol centru i mrzeo sebe. Bio pola godine tu i vratio se gajbi. Al evo ortak otisao pre pola godine i nasao do jaja posao u nekoj spediciji. Nikad se ne zna na sta mozes da naletis

  6. Uvek postoji faktor sreće. Ja sam se verovatno prešao što nakon srednje nisam nastavio geodeziju ili vojnu akademiju. Al jebeš ga sad.

  7. nemas frke.
    nista...ti pokusaj,pa sta bude.mozda te i ukenja nesto.eventualno odes do par omladinskih zadruga,upises se,mislim da je dzabe.99 posto da te nece zvati nikada,al pokusaj.to ti usput,a dzabe je verovatno i traje 2 min.

  8. Špedicija jebe. Svi u špediciji i pri špediciji imaju pare.

  9. Uvek se mogu zamonašiti :)

  10. Mozda je za ovu godinu malo kasno, ali imaj negde na umu i drzanje casova, pripreme za prijemni i sl. To nije neki stalan prihod, ali dobro dodje, odmah na ruke dobijes koji dinar...

  11. Mozda je za ovu godinu malo kasno, ali imaj negde na umu i drzanje casova, pripreme za prijemni i sl. To nije neki stalan prihod, ali dobro dodje, odmah na ruke dobijes koji dinar...

    Stavljao sam oglase još dok sam bio na osnovnim i ovjavljivao u novinama i na netu za časove, niko se živ javio nije.

  12. Jbg, to uglavnom na preporuku ide, istina...

  13. Nema leba tebi sa knjiž. za privatne časove. Možda seminarske neke, ili nešto tako, ali časovi, c.

    A u Šapcu, da iscimaš nekog koga znaš (jer logično da znaš više ljudi u Šapcu nego u NS)?

  14. Najveći problem u celoj priči je što čovek kada završi tako neki kurčev faks, uglavnom dobije kompleks niže vrednosti. E sad, jeste da sam ja prilično osvešćen i trezven čovek, ali osetim se na trenutke ko nesposobna budala.

  15. Seminarski jos bolja ideja. Znam devojku koja je zavrsila tipa Visu poslovnu, a pise seminarske i diplomske za razne fakultete, samo joj daju literaturu, ona za nekoliko dana to odradi, fino naplati, ne secam se sad tacno cifre, ali je bila zadovoljna. I samo se time bavi...

  16. budi eko kurir.to rade neki likovi u ns i ok im ide.mislim da nema u sapcu tako nesto.raznosis stvari na bajsu,cekas u redovima,na stanici pakete itd.paketi,papiri,klopa...nes nositi traktorske gume.

  17. Seminarski jos bolja ideja. Znam devojku koja je zavrsila tipa Visu poslovnu, a pise seminarske i diplomske za razne fakultete, samo joj daju literaturu, ona za nekoliko dana to odradi, fino naplati, ne secam se sad tacno cifre, ali je bila zadovoljna. I samo se time bavi...

    Drug je to radio za neke likove iz Kragujevca. Tipa stavi sliku preko cele strane, dole opis fotografije i reference, i tako razvuče nekoliko strana. Dobar keš je uzimao. Pokušaću i to, mada sam i za to već davao oglas, ali ću pokušati opet.

  18. Khm, drug koji je radio seminarske iz Kg. Rimajnds me on samvan. #strajizam

  19. Ma lik je iz Šapca, studirao ekonomiju u Novom Sadu, ali je radio za Kragujevčane to. Možda je pisao i za Straju definicije, mogu ga pitati.

  20. Nije pisao za straju definicije, nego je straja valjao seminarske.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.