Podijeli sa Vukajlijašima

  1. SRBI NEBESKI NAROD, E PA SRBI MRŠ NAZAD NANEBO

  2. Upravo sam izguglao kako izgleda igra Guild Wars.

    Kaže mi burazer, došao sveži diplomac Filološkog fakulteta, smer engleski jezik, kod svoje profesorke iz srednje na čas. Klasičan metalac kosijaner. I nosi kompletan komp sa monitorom u kesi. Kaže, doneo anketu na temu "video-igre i učenje", treba da popune đaci, treba mu za neki istraživački rad. Podelio im to, a onda im rekao da mu trebaju igrači Guild Wars-a da uđu kod njega u gild, klan, šta li, ali moraju da znaju engleski dobro, i onda im podelio još jednu anketu koja se tiče poznavanja engleskog jezika i guild wars-a. Posle pet dana opet došao u školu da obavesti klince od petnaest godina ko je primljen u gild i kako su rangirani svi koji su se prijavili. Baja od 25 godina je fazon izmislio da treba da mu se popuni anketa za istraživački rad da bi vrbovao dvadeset klinaca da mu uđu u klan u igri jebenoj.

  3. Sudeći po slikama guild wars je neka kineska verzija lol/wow/dote.

  4. da l postoje takve lobanje sve ti jebem

  5. Hahahaahah kakva debilcina metalicarska

  6. Posle se pitaju sto ih svi sutiraju i guraju zvake u kosu

  7. јој плачем какав мученик колико ли је био очајан кад је то радио

  8. Umjesto da opali profesorku, on se omlećivao video-igrom. Crna demokratijo, šta učini od ljudi. Kosa mu porasla, kita mu urasla!

  9. Legitimisanje naseg ortaka sa vuke juce u Novom Sadu...
    Warnera von Latinschea - kasnije poznatijeg kao Oc Joil..
    Momak u beloj kosulji
    PODRSKA!
    https://www.facebook.com/131714960567898/videos/142747849464609/

  10. Zeleo bih da podelim sa vama jednu sasvim ok vest.
    Ja kakim.

  11. Ti si kako tatin sin

  12. https://www.youtube.com/watch?v=JjnlPHZUKS8&ab_channel=2MMedia

    Stvarno smo mi muškarci retardi. Naročito kad smo Amerikanci.

  13. http://i.imgur.com/5eNy0pp.jpg

    Na osnovu ovog se moze zakljuciti da na sajtu obitava vrlo obolela populacija koja nekad voli provozati kola i pogledati Partizan.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.