Podijeli sa Vukajlijašima

1. Na kosovo da se vratim
    Jedina je moja zelja
    Ali tamo kuce nemam
    Srusena je do temelja

2. Ko je bezobrazan Armin je

3. Znas moje ime, ali ne i moju pricu.

4. https://www.youtube.com/watch?v=0WUeB6oXlZs
    каква је ово одвратна намештаљка

5. Joj, kako se beše zove onaj slovenac što je preskako automobil i neki motor pri zakucavanju. To atrakcija bila tad.

6. Možda je bio i na ić nešto, mišićav onako.

7. миле аћимовић

8. Bili neki romulanci danas kod mene u smeni. Naručili četiri kafe i popili ih za sve pare. Uključujući i talog.

9. Je l si jebo onog sto mu pijes kafu

10. сине ово закуцавање је за победу на нба ол стару

11. Dobra odbojka Italijani i mi, polufinale Svetske lige. 5 set. Rts1

12. Srbija je u finalu svetske ligeeeeeeee

13. Po nekim navodima ovo su najprodavanije dnevne novine u Srbiji, na stranu sto kompletna drzavna i opstinska uprava mora da ih kupuje, ali ipak... gde sam ja rodjen sunce ti jebem

http://i.imgur.com/ataMsVh.jpg

14. kakav narod takva i država jbg

15. Strasno bi mi pomoglo ako bi neko mogao da mi pomogne oko sledece situacije: zaboravio sam nalog i sifru na planetwinu365 nisam nasao nacin za pas recovery na njihovom sajtu i nisam nasao poruku koju sam sasvim sigurno morao dobiti na gmail za aktivaciju naloga i tako te stvari. Pretrazio sam inbox tagom planetwin naravno ali neizbacuje sta mi treba. Problem u celoj prici je sto sam juce uplatio nemile pare i malopre kada sam pokusao da proverim kad zvezda igra i ispratim sa t12+ II nemogu uci. Siguran sam da mnogi od vas imaju na naloge na mocartu i ostalim fransizama pa bi trebalo da znate sta vam je u inbox stiglo da li pise redakcija mozzarta lupam ko je posaljilac kako bi mogla uopste ova moja potuka da izgleda od pw i kako da je nadjem posto bi tu trebalo da pise bar korisnicko ime, pr: Postivani ds1999, uspesnk ste napravilu nalog, za aktivacij pratite sl link. A lozinku cu provaliti vrv je varijacija x u ks ili spejs umetnut

16. Jesi gledao u Spam folderu?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.