Podijeli sa Vukajlijašima

1. mislim da je prilično dovoljan razlog to što sam stanovnik Smrdije

2. haha 0:42 kreće stevčizam zarobljenog četnika

3. ma znam, fazon matt stonie i ostali oni mutanti sto gutaju samo, sa malo how to basica, uz naravno malo srpskog debilnog sarma

4. Lol Gvozd, Hrvati ispadoše pregospoda.
    Istorija će pokazati da je Stevan najveći jadnik sajta Vukajlij.com
    Veći i od Čaveza.

5. Ne znam jesi ozbiljan, ali nemoj lupati ako jesi. Stevan je malo u fazonu legitimista rođen 336. p.n.e u Atini, ali veliki je antijadnik.

6. Štaviše, veliki čovek.

7. Ne sudi o nečemu ako ne znaš celu priču.

8. znam priču sa dživdžana ako na to misliš lolo :)

9. Stevan je gospodin covek sa neostvarenom zeljom za moderisanjem i tvoj takmac po tom pitanju Bokseru.

10. http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=2193#post_3551227

LOL, bombas se bas razume u sport. verzija23.0

Ja bih da znam celu pricu/tacnu pricu. Nijesam bas bio preterano na forumu poslednjih dana, pa bi mi moga neko reci.

11. ne blamiraj se vise, sve je istina sto sam napisao

12. ne volim coporsko napadanje, stefan je dobar momak.
    (ko se razume u materiju zna da iza ovog sukoba i satanizovanja stefana stoji borba izmedju njega i boksera oko jelene a.k.a. Putinka)

13. Hahahaha opet neko glodanje oko admira?

14. Nekadašnji fudbaler Real Madrida i Rome, Sisinjo otkrio je da ima problem sa alkoholizmom, kao i da su mu lekari rekli da će umreti ako ne prestane da pije.

"Ja sam tip koji ne može da sedne i popije čašu ili dve. Moram da pijem dok ne padnem. Rekli su mi da ću umreti ako nastavim da živim ovakvim životom. A posle 18 kaipirinja (brazilski nacionalni koktel na bazi rakije od šećerne trske) i 14 velikih piva, imao sam susret sa Isusom", rekao je Sisinjo.

15. Sisinjo mi je do sada delovao kao neki robinjo debilko a ispade lik za sasvim solidno postovanje

16. Moj drug u subotu mislio da sanja kevu, a u stvari taksi ga dovezo do kuće kontuzovanog od alkohola pa keva izašla da plati jer ovaj nesretnik nije imao prebijen dinar kod sebe.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.