Podijeli sa Vukajlijašima

1. Tilmo prekini da lazes usi cu ti iscupati

2. da, i mene isto iznenadio sisinjo, očigledno je veliki čovek

3. Бохор

Lol Gvozd, Hrvati ispadoše pregospoda.
    Istorija će pokazati da je Stevan najveći jadnik sajta Vukajlij.com
    Veći i od Čaveza.

Хах, а пре 15 дана фазон си писао у групном чету како сам најбољи човек на сајту, тако нешто. Било је мени јасно од почетка да се ти гураш јер добијаш на зицер милион напуцаних пичака, а имаш и иначе све предуслове да појебеш такве, па нисам ни видео у томе ништа лоше. Али да си баш толика шлихтара и да само видиш корист у људима, е то је почело да ми се разјашњава кад си нам тамо на чету рекао како возаш Мици да би ти слала џивџанизме јебене у певете. Можда је стварно време да престанете да ме вучете за језик, јер немате опцију као на чету да ме избаците сваки пут кад одговорим на та ваша копрцања. Мада, можда Космо може да учини услугу, капирам да је једна од бољих људи можда и у читавој Србији лолек

4. šta ja, stevane, aj mi objasni to malo?

5. Stevo, ne znam šta je bilo na četu, ali taj prljav veš koji iznosiš je čin nemoći i dosta je nisko.

6. Космо, то је на Бохоров рачун, нема потребе да се осећаш прозваном. Мада нисам први који га прозива да ти се шлихта.

Тилмо, од измишљотиња и овако глупих прозивки се морам бранити некако. Ја бар говорим истину, човек је сам писао то, нисам ја изнео шта је мислим да су били његови мотиви. Капираш?

7. Evo me.
    Ne znam kako da ti kažem tj kako da ti objasnim ali predaješ na važnosti sebi dosta. Ne iznosiš ti ništa brate nego si samo tvrdoglavi magarac slep kod očiju. Kapiraš da se Šomi i ja sprdamo na Vukajliji sa tobom oko dživdžana, sve što smo imali da ti kažemo rekli smo ti još na Dživdžan četu. Da l jebem ili ne jebaću ili neću sa Dživdžanom ili bez. Da je bila toliko bitna ne bi Šomi i ja skinuli sami. Nije jelena Admin nismo ni mi, usrao si stranicu da ne da nije više u zenitu nego ono, videćeš i sam na kraju. Mici je sama došla da piše u PVT predloge jer joj se dopala ideja kad se njeno objavi nešto a na grupi je bio spem. Da evo Kosmopolita ispunjava moje želje i najbolji je čovek ovde. Budaletino.
    I dalje sve stoji što sam ti rekao da si dobar i neiskvaren itd da se ne ponavljam ali si izfejlovao ljuto jbg i pomiri se sa tim.

8. google.com

NA DRINI CUPRIJA PREPRICANO UKRATKO

9. A koliko je Stevan pun sebe govori činjenica da jednom nije došao na neko mini okupljanje kad je čuo da sam ja tu. Aj kapiram da bi me mnogi želeli izbeći, ali zemo. Jedino gore od toga bi bilo Elekovo ignorisanje.

10. Koliko je realno na skali od 0 do 23.7 da admin na random dživdžan stranicama dobije vrh pičke na zicer? Ne debele gaborke, već napucane vrh pičke.

11. Stec opet fejluješ. To govori pezos kad se sprda tipa ali ti si bukvalista. Zanimljiv je podatak da sam ja imao 200 stranica PVTa pre nego što je Kosmopolita umodovana pošto na to aludiraš. I šta ćeš sada?

12. Ako si Stecan 0 ako si Bohor 23.7

13. Ni zbog čega drugoga osim što je Stec nadasve pravedan pa odbija zauzete, politički nekoreknte , rođene beograđanke i protestatnte

14. I to što si izbačen sa četa ne znam šta ti nije jasno. Ti skineš Jeleni admina sa grupe koju si ti pravio mi tebe izbacimo sa četa koji smo mi pravili. Pravda ti je ovo koju ti zastupaš

15. Sta znam ja sam kratko bio admin al je picke bilo ko salate. Zato i nisam vise admin sujetni su ljudi jako

16. ne volim svadju a i brat od tetke mi je skoro polupao Opel Insigniju sletio u Badovincima

17. Океј, спрдате ме по Вукајлији пишући лажи, сад сам издејствовао да почнете да пишете истину, задовољан сам напретком.

Ни Коле овамо на хаксу не верује да има пичака и да је одлична почетна позиција, ал' гомили њих импонује чим уђеш у причу, можда тешко за поверовати, али истинито.

А за Мици не бих даље да распраљам, знам шта сам прочитао, тако да оно.

Ја сам врло уљудно упутио извињење за своје грешке и пружио руку помирења што би реко Шабан, ал пошто сте ви тако слатко пљунули на то, решио сам да завршим сам с вама и стварно не знам докле планирате да развлачите све ово. Јер досад сте скапирали ваљда да сам тешка прженица и да се нећу много трудити да ћутим.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.