Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://www.youtube.com/watch?v=d4YsgruHc0Y
Prov kapira situaciju.
Reci ti ovom loli e lepi 300 grama mesa ti je dosta brt
On maže kilo sapunjare i po kila luka i 3 kila crnog vina za marendu
Bohor je hijena i može da pojede do 40% svoje težine u jednom obroku. Xd
Mislim o seksu o tome
Inače, da se ubacim kao delimično stručan po pitanju jedenja. Veoma bitam parametar po pitanju jedenja mesa je količina hleba koja se pojede. Ako neko mnogo jede hleba, ne može pojesti mnogo mesa, jer lebac koji kod nas proizvode industrijski je zapremina bez gustine. JA ne volim jesti mnogo hleba s mesom, jer mi onda kvari nevegansko iskustvo.
A i rasprava je donekle besmislena, jer nije ista potrošnja nekog ko radi seoske poslove i nekog ko je u kancelariji 8 sati dnevno. Glava čak i bolje šljaka na prazan stomak, dok telo lako kolabira.
Sad bez šale, prosečna pljeskavica je 150 gr. Kad iscepaš dve već si ful.
Bohor pojede 6 (šest) pljeskavica odjednom.
Mnogo brat, mnogo.. Xd
Lol Tilmo ajde ne budi prosečan srbenda pls
Roštilj em je jači zbog mirisa na dim em u 6 pljeskavica ima 7 kila leba nubaro
Ti jedi bez leba xd
XD
Pre možda dve i po godine, radili matori i ja neko omeđavanjanje u jednom selu. Ozbiljan pozao. Jeli lagano pre no što počeli i ostalo npr. 4 od 16-17 tačaka i tad taj što nas unajmio doneo neki roštilj iz grada, Vrhunski roštilj. Matori i ja se ubili, a pre toga dosta intenzivno radili, uz to što sam ja krčio i vrzinu, izgrebao se ko sad da azilant krene da se provlači kroz žicu na mađarskoj granici. I kako smo se najeli, možda nam ostalo sat vremena posla, nismo mogli da završimo, ja se vukao po onim njivetinama, samo što pao nisam. Stoga se uglavnom oni koji rade teške poslove svode na malo obilnih obroka, jer ne možeš jebeno crnčiti i praviti pauzu na svaka dva sata da jedeš, već ili napraviš jednu pauzu na pola puta, što bi rekla Neda Ukraden, ili se olešiš kad završiš.
800gr mesa, uz šopsku, moču i pivo (špricer gomno) je skroz realan obrok, to što vas anoreksija izjeda, koga boli kurac jbg
pa popij 800gr vode samo majmune bice ti muka, a ne mesa PU
jeste ako si kao sekil o nil
To Prove plus što mene jebe nešto pa moram da radim praznog želudca jer bih povratio creva. Ustaneš popiješ kafu i teraš ceo dan jbg kad sve završiš kupaš se i doručkuješ
hahah štiglići jebeni, ajde terajte se u kurac
http://www.b92.net/news/pics/2016/07/25/50696518057964c818ca6d601782392_v4_big.jpg
Armin Hobit xaxaxaxa
ajde priznajte da ste jebena sirotinja koja kupi tako s vremena na vreme gudi viršle kad hoće da se počasti, nemojte pričati o mesu pls
https://s31.postimg.org/hmotkx4vf/images.jpg