Podijeli sa Vukajlijašima

1. Pa prov valjda imaju neki normalan hleb u pecenjari,njihov,ispod peke npr

2. mogu da pojedem vise od obojice dajem preostale prste

3. ladno sam ipak upao u internet merenje kurca omg

4. Све је то супер, него, који је фазон да наручиш 800 грама? Што не кило? И наравно да мислим на кило кило и литар литар јер другачије не може. (јаги/гуди, кис/вино пос вос)

5. ma pojeo na nekoj slavi 4 cevapa, pljeskavicu i vesalicu i misli to je 800gr, sta zna dete sta je 300 kila

6. al priznajem da se cascavam rostiljem samo na slavama i svadbama, nemamo svi plastenike

7. pa neko je pomenuo 800gr pa se povela ta priča, a i kilo mesa laganini može da se stuče, meziš, piješ, meziš, kao da je to nešto vau, kilo mesa=6 pljeski jebenih, za celo veče toliko i mlada partizanka moze pojesti

8. Laki 600 sam naručio jednom npr pa mi bilo malo. Kilo naručio kao drug da jede samnom pa se on predomisli uzme jagnjetinu plus i sva prasetina meni i ostalo nisam mogao. 800 taman je

9. Nikad nisam pojeo dve pljeskavice u zivotu, ali zato jesam 600g pecenja recimo. To u pljeskavicama su mleveni pacovi kurac goli prepun zasicenih masti i zato si srecan kad je pojedes

10. evo ga i roki domaćin, tačno se vidi da ljudi sa sela jedu ko gospoda, dolazi mi armin van buren izbeglica iz bosne da mi priča o hrani, čovek pola života proveo po menzama i narodnim kuhinjama

11. dolazi mi armin van buren izbeglica iz bosne

Axaxaxaxaxaxax

12. arminu daš kanticu krema, on počne da plače jer se priseća kako je nosio pasulj u njoj

13. jebo mater ko poce sa bosnom, nema odgovora na to, najbednije moguce je jbg

14. Kod mene ljudi kad ih prodavac pita koju količinu pečenja žele ne kažu gramažu nego ''SECI ODAVDE DOVDE!''

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.