U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ovog, sad za vikend.
Ja bih doso al se bojim kakve igle klete
Ma ja i ne volim kad je gužvara, nemaš đe pivu spustiti, tako da ću Vlatka preskočiti.
Za kad je odgođen ZET?
27 i 28 avgust.
55 avgust
Možda se i uklopim, ako me promaši kočićev zbor i on je tako negdje
Ja sam samo jednom uspio pojesti 500 grama krmetine, nisam sebi došao pola dana. Još hljeb i slatkiše izbjegavam, gladni bosanac sam i vagam 104 kile. Ne serite da pojedete kilu mesa, pogotovo ovi što imaju 75-80kg.
Kasno se ukljucujem, ali da potvrdim ovo tvoje. Imam ortaka Luku, bacac kugle i diska profi, tip od 2,12 i 150 kila zive vage. Kada sa svojih 1,90 i skoro 100 kila obucem njegov sako ramena mi padnu do lakata. E taj je jednom za opkladu pojeo pljeskavicu od kilo, zvakao je preko sat vremena. Sa hlebom bez salate. I ceo dan mu nije bilo dobro, tek je sutra ujutru ponovo jeo. Tako da tesko kenjaju ovi mrsavci.
Gledo sam svojim ocima opkladu 10 sardina za 10 minuta, debil pojeo 9. Posle ga nisam video nekoliko dana, nije mu bilo dobro.
ja jedared pojo celu svinjsku polutku preko sindikata na odloženo.
Mađari i njihovi bonovi... c c c
Bata Sale to što imaš svilenog druga to ne znači da Pseto od 193 cm i 75 kila ne može da sašije kilo mesa. Šta ti znaš koliko pantljičara mi imamo?
Pseto ima preko dva metra visine, ispravi to brt, ljuti se
Lol Bata Sale popriličan si nub
Axaxa Duka kapiram da je to nešto sa basketa
Da, Sale jbt
Moj drug nije mogao da uradi nešto i niko ne može
Pa daj čoveče
moji ortaci koji igrali u vukovima su dobijali od kluba premnogo piletine i sve su morali jesti svaki dan puno vecu kolicinu od ovoga sto bacate u oplkladu
BEZ LEBA ILI KAKO? BEZ LEBA?
i ovo sto je za skocimasa,glavnom i salabajzera(ne znam zasto ej salabajzer u prici,tho,ne deluje mi bas ko da moze s njima da se meri)
nemam pojma dal je bez leba ahahh valjda nije...