Prijava

sve mi je to jasno,nego je redovan tamo,a duva djoku.pa da ga je makar na dve olimpijade usralo da prodje makar dvojicu.inace,dobio je nekog kosookog u kvalifikacijama.nastupao za australiju lik.sin jan.a sada je popusio od nekog britosa.
ima karakasevic godina i jedno 20 kg viska.

Što za stonitenis nije toliko bitno ok?

A tebra znam iz prve ruke koga šalju na olimpijade i govna. U osnovnoj i srednjoj sam se zamlaćivao da treniram streljaštvo u SD Smederevo i u to vreme jedan stariji kolega Perić Bojan je bio seniorski šampion Srbije i šampion Balkana u kategoriji standarna vazdušna puška. U Atlantu '96. je otišao neki mamlaz iz Crvene Zvezde koji je bio da li 5. ili 6. u Srbiji. Jer je selektor za strelce bio iz Zvezde, pa je dečko njegov pulen. I uradio je moj kurac. Lik koji je uzeo zlato u Atlanti je imao 2 kruga više nego brat Boki na prvenstvu Balkana. Boki sa nama pio pivo ispred dragstora i nervirao se.

Nepotizam brale.

nije bas ni prednost kada dodje skakutavi mrsavi korejac

Majmune pola osam je navij taj sat

10 do 9 je nube Bugarski hahaha

Realno mislim da su se naši sportaši na putu za Rio dogovorili da istroluju vladu maksimalno, nemoguće da su odjednom svi postali ovolike nubare

ili je jednostavno uvek takva atmosfera da cemo osvojiti 50 medalja.kada zglajzamo,onda napor,umor,sportska sreca...divac za proslu olimpijadu rekao od 5-10 medalja,bilo 4.imamo par sportova di uvek ocekujemo medalje,pa na to dodati one koji su uzeli proslu olimpijadu i krenulo spanovicevu,tu je i stjepanovic koji je marljivo radio,evntualno sestre moldovan i jos poneki.sve u svemu kada se sabere,ocekivali smo 15 medalja.ko da se drugi ne spremaju 4 godine uopste.za proslu vecina nije ni znala otkud sada pored vaterpolista jos 3 medalje.
mozda nas useru 2 iz tekvondoa,odbojka zene i valjda standardni vaterpolisti.ovo ostalo po svemu vidjenom kurac od ovce.nisam pratio veslanje(sem ono sto sam cuo da su se prevrnuli),ne znam sta one moldovanke rade.da li su uopste prosle/nastupale/ispale...

Udovičić obećo 18 medalja jbg

Ima tu svega, ogroman broj reprezentativaca je nezadovoljan sto se vec moglo videti iz izjava Karakasevica i Jevticeve.

Nepotizma i veza je uvek bilo, ali su napredni to doveli do savrsenstva. Medalja na olimpijadi kosta milion evra, a neki nasi sportisti iz unutrasnjosti nisu imali ni osnovna sredstva za rad. Pare su deljene na osnovu politicke pripadnosti, ne kvaliteta. Uskracivana su sredstva za treninge, takmicenja i putovanja, skauting, trenere... Saljes maratonca na olimpijadu bez licnog trenera i posle se cudis kad bude pedeseta. Vaterpolo su ugasili maltene u Srbiji, a sad se cudimo sto ne ide tako dobro. U kosarci ne mogu da se gledaju ocima. Jadna je ovo zemlja i jos jadniji narod i sport. Ne prica danas usnata nakaza dzaba na ekspozeu kao toboz dali su velika sredstva. Dali ste vi kurcinu, mozda onoj zrenjaninskoj muskobanjastoj spodobi u troskoku zbog Knezevica, gde je Kolasinac i atleticari, zasto vaterpolo reprezentativci iz Srbije igraju za 700 evra mesecno. Gde su bazeni za trening... Ma ko im bre jebe mater i narodu i drzavi.

, zasto vaterpolo reprezentativci iz Srbije igraju za 700 evra mesecno.

Zato što je užasan sport za koji ljude boli kurac lolo

Gledanje stevčove keve kako igra farm femili > vaterpolo

Pa što se ne učlane u SNS, nije kao da ih iko sprečava

O koliko serete,svi se u sve jebeno razumete

Svaki put kad vidim da su mamlazi na vlasti dali nekom stranom mutivodi 10.000 jura po radnom mestu, pomislim: jbg, ko nas jebe kad smo slepci... al bar nismo tolike slepčine da damo tolike pare na neki "sporcki talenat", još ima nade za nas. Nek plivaju u kadi, boli me kurčina moja petocentimetarska, koja korist od njih.

E da, vaterpolo jebe mamu i tatu spram fudbala smrdljivog, dosadnog.

vi se mlatite oko jebenog stonog tenisa i vaterpola dok nam apari sve ribe pojebase.upravo sam otkrio da operisu na nasim prostorima.moja bivsa se sad zabavlja sa nekim arapinom, odem na njegov profil i vidim da ja i taj arapin imamo 6 zajednickih prijatelja-sve dobre picke, onda odem na profile nekih njegovih prijatelja arapa i vidim da sa skoro svakim arapinom imam zajednicku prijateljicu na fb.
taj sa kojim je moja bivsa izgleda-sto bi reko nas narod-orah iz ruke da mu ne uzmes.ozbiljno, ne preterujem.okomili su se na srpkinje

Okomili su se na sirotinjsko podneblje gde pare igraju ulogu kod glupih a lepih i zgodnih devojaka ok?

mamu im jebem..dal one jadnice znaju da oni mogu da imaju vise zena i da za preljubu tamo leti glava..haha kako su najebale curke