Podijeli sa Vukajlijašima

1. Inače, da mi je neko pričao da ću ovo da gledam i slušam na nacionalnoj televiziji u Amerikama rekao bih mu da sere.

https://www.facebook.com/patricio.dominguez.96/videos/10154516583594923/

2. Jednom kad sam bio bolestan pio sam par lekova na svoju ruku i probudim se usred noći sa nekim cudnim osecajem i izmerim temperaturu a ono 35.

3. Neće naši stati dok nas ne uvuku u rat gde će da nas izgine milion i izgubimo pola teritorije

4. Ko neće u rat? Ja bih prvi išao! Ne zato što sam mnogo hrabar nego što sam nihilista, a i ako preživim odsečem sebi mali prst na nozi, sredim da sam izgubio u ratu, invalidnina 40k mesečno bog da me vidi

5. Ja prvi ne bih, da ginem za jebenu Srbiju? Prelol

6. Nego boh jel ti tvoji drugovi imaju preko 30 god

7. i ja sam dobio to sranje jedva cekam da gledam majku kako place sto idem ka pristini

8. mislim da je to fora da se šalje onima što imaju 30+ godina i nisu služili vojsku mada s ovim dahijama nikad nisi siguran

9. Brate ja imam 30+ godina i nisam sluzio vojsku. Nece me valjda zovu.

10. Tj sluzio sam civilnu ako se to racuna.

11. Mene danas zaustavi murjan ispred banke, a vi kako 'oćete. Išao sam peške, 'ladno me čovek legitimisao, proverio sa stanicom da l' me traže. Pitao čime se baviš, gde živiš, ime roditelja, kaže da je živeo i on u mom komšiluku... Kao da mi puca kurac gde je živeo kad žurim.

12. Tako sam nešto pročitao mada sudeći po Bohorovom postu i ne radiš ništa sem što ti ograniče slobodu kretanja

13. Stižu pozivi kosovarskoj sirotinji, pa da, a jel stigao poziv Novaku Djokoviću pitam ja vas?

14. brt em nisam 30+ em sam sluzio vojsku. al ne ko tilmo pederski nego ono normalno

15. e, kako bih zapalio ove što viču "prvo nek nam naprave normalne uslove u autobusima, pa ćemo da plaćamo!!!!!!!"

u kojim autobusima se bre oni voze, meni je banja u koji god da uđem, ova sirotinja što najviše galami na busplus nema klimu ni gajbi, ni u kolima, a navikli šatro da je ima u svakom autobusu

evo u članku se žena žali da šipke nisu dezinfikovane

16. Mene danas zaustavi murjan ispred banke, a vi kako 'oćete. Išao sam peške, 'ladno me čovek legitimisao, proverio sa stanicom da l' me traže. Pitao čime se baviš, gde živiš, ime roditelja, kaže da je živeo i on u mom komšiluku... Kao da mi puca kurac gde je živeo kad žurim.

Ma da l je moguće, kažeš legitimisao te? :O

17. najjaci su oni sto kukaju na neku liniju kao ima malo polazaka velika guzva u busu a 5 posto ljudi kuca ono sranje. i onda neko tamo baci pogled na liniju i vidi da je 12 ljudi kucalo busplus i kazi smanji broj polazaka ovih u busu bilo 12 xddd

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.