Podijeli sa Vukajlijašima

1. Inače, da mi je neko pričao da ću ovo da gledam i slušam na nacionalnoj televiziji u Amerikama rekao bih mu da sere.

https://www.facebook.com/patricio.dominguez.96/videos/10154516583594923/

2. Jednom kad sam bio bolestan pio sam par lekova na svoju ruku i probudim se usred noći sa nekim cudnim osecajem i izmerim temperaturu a ono 35.

3. Neće naši stati dok nas ne uvuku u rat gde će da nas izgine milion i izgubimo pola teritorije

4. Ko neće u rat? Ja bih prvi išao! Ne zato što sam mnogo hrabar nego što sam nihilista, a i ako preživim odsečem sebi mali prst na nozi, sredim da sam izgubio u ratu, invalidnina 40k mesečno bog da me vidi

5. Ja prvi ne bih, da ginem za jebenu Srbiju? Prelol

6. Nego boh jel ti tvoji drugovi imaju preko 30 god

7. i ja sam dobio to sranje jedva cekam da gledam majku kako place sto idem ka pristini

8. mislim da je to fora da se šalje onima što imaju 30+ godina i nisu služili vojsku mada s ovim dahijama nikad nisi siguran

9. Brate ja imam 30+ godina i nisam sluzio vojsku. Nece me valjda zovu.

10. Tj sluzio sam civilnu ako se to racuna.

11. Mene danas zaustavi murjan ispred banke, a vi kako 'oćete. Išao sam peške, 'ladno me čovek legitimisao, proverio sa stanicom da l' me traže. Pitao čime se baviš, gde živiš, ime roditelja, kaže da je živeo i on u mom komšiluku... Kao da mi puca kurac gde je živeo kad žurim.

12. Tako sam nešto pročitao mada sudeći po Bohorovom postu i ne radiš ništa sem što ti ograniče slobodu kretanja

13. Stižu pozivi kosovarskoj sirotinji, pa da, a jel stigao poziv Novaku Djokoviću pitam ja vas?

14. brt em nisam 30+ em sam sluzio vojsku. al ne ko tilmo pederski nego ono normalno

15. e, kako bih zapalio ove što viču "prvo nek nam naprave normalne uslove u autobusima, pa ćemo da plaćamo!!!!!!!"

u kojim autobusima se bre oni voze, meni je banja u koji god da uđem, ova sirotinja što najviše galami na busplus nema klimu ni gajbi, ni u kolima, a navikli šatro da je ima u svakom autobusu

evo u članku se žena žali da šipke nisu dezinfikovane

16. Mene danas zaustavi murjan ispred banke, a vi kako 'oćete. Išao sam peške, 'ladno me čovek legitimisao, proverio sa stanicom da l' me traže. Pitao čime se baviš, gde živiš, ime roditelja, kaže da je živeo i on u mom komšiluku... Kao da mi puca kurac gde je živeo kad žurim.

Ma da l je moguće, kažeš legitimisao te? :O

17. najjaci su oni sto kukaju na neku liniju kao ima malo polazaka velika guzva u busu a 5 posto ljudi kuca ono sranje. i onda neko tamo baci pogled na liniju i vidi da je 12 ljudi kucalo busplus i kazi smanji broj polazaka ovih u busu bilo 12 xddd

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.