mene startovala interventna i upisala u onu knjizicu jmbg posle koncerta zeljka joksimovica, on mi mirise jebene prste, pita sta radis to, ja kazem gde sam bio, burazeri se samo okrenuli i otisli :D
ovo vam je poziv za vojsku jer će sad novi talas izbjeglica
maloprije sa granice, napeto je stanje, kao u filmovima kad čekaš da konjica sa druge strane brda krene ka tebi
ova noć će biti duga!
Nemaju triesplus i regularnu vojsku služili ne ovu za žene
Civilni ovi u ratu mogu služiti kao pokretne mete i to je to. Ko da im da pušku a da ima bojevu municiju jbt
Ja sam služio vojsku za žene, nešto se ne brinem oko rata, valjda neće.
Inače, meni je ovo prvi put da me legitimisao policajac, nasred pešačke zone. I rekoh, ovaj će da mi tipuje stan, šta ga boli kurac gde živim? Sigurno će da pomisli da imam neku žešću kintu čim izlazim iz banke.
bravo za komentar autor radjardjkuplung
mene startovala interventna i upisala u onu knjizicu jmbg posle koncerta zeljka joksimovica, on mi mirise jebene prste, pita sta radis to, ja kazem gde sam bio, burazeri se samo okrenuli i otisli :D
ovo vam je poziv za vojsku jer će sad novi talas izbjeglica
maloprije sa granice, napeto je stanje, kao u filmovima kad čekaš da konjica sa druge strane brda krene ka tebi
ova noć će biti duga!
Ne daj se, druže!
http://images.propstore.com/97438.jpg
https://youtu.be/Gf-SAelGQqs
Šta je ovo kojkurac?
da vam saljemo sardine i matijevic pastetu?
ja se javljam dobrovoljno, realno me ne zanima ko je vlast borimo se za Srbiju. kad krećemo?
To im nova fora da naplaćuju kazne, reče mi drug saobraćajac.
Kad su videli da naloge za peivođenje najviše realizuju saobraćajci, jer one pajkane sto idu na vrata iskuliramo, naredili da pojačaju kontrolu.
Do sad bilo da kad te saobraćajac zaustavi u kolima, proveri da l imas naredbu za privođenje.
Sad govnjari uveli da dok stoji saobraćajna patrola, zaustavlja i pešake koji prođu i proverava da l imaju neplaćene kazne.
Ovo je već brutalno jebanje keve i skidanje koze sa ledja zarad punjenja budzeta.
Policijski čas jebem ih u usta.
била је та шатро мобилизација и пре неколико година кад је било неко велико срање на косову у фазону марта 2004. и ништа на крају
Znam lika ima kosovski sindrom bio u ratu
Nemaju triesplus i regularnu vojsku služili ne ovu za žene
Civilni ovi u ratu mogu služiti kao pokretne mete i to je to. Ko da im da pušku a da ima bojevu municiju jbt
uh jedva čekam da pokažemo hrvatima gde im je mesto
Uh uh
dogodine u kninu
Od vojske imam regrutaciju što sam raspoređen kod ćala drugarice neke, a od zemlje branio bih granicu, preko koje bih švercovao, eventualno.
Ovi sto su menjali babama pelene samo zivi stit mogu biti
Ja sam služio vojsku za žene, nešto se ne brinem oko rata, valjda neće.
Inače, meni je ovo prvi put da me legitimisao policajac, nasred pešačke zone. I rekoh, ovaj će da mi tipuje stan, šta ga boli kurac gde živim? Sigurno će da pomisli da imam neku žešću kintu čim izlazim iz banke.
ja imam ravne tabane jbg a baš bih voleo da prolijem krv za majčicu srbiju
Prvi put kad si prvi put došao iz KG u grad.