Podijeli sa Vukajlijašima

1. Radjarde, glupa ti je fora iskreno. Možda neki jadnik računao na te pare za nešto, a ti ga naložio zarad nekog printa koji ćeš ovde da okačiš da mu se smeju debili i da ti se dive kako si uspeo da zajebeš neku sirotinju..

2. Lol pa ne moze racunati na te pare kad se nisu nista dogovorili.

3. Jes, ne može, sirotinji mašta ko detetu..

4. vidim sad da ima nekih mučenih i pogubljenih što su poslali dve ili više poruka, njima sam odgovorio da smo kupili ta dva kilograma što nam je trebalo i da nećemo u skorije vreme opet kupovati, a ovima što imaju po dvajes pet godina i idu na fakultete i više škole i pokušavaju da prodaju foliju mi nije žao da odgovorim na formalnom preševskom jeziku

5. inače, novih trista lajkova od juče, koji kurac jebote

6. Ugasi stranicu i upali sveću sebi za oprost greha, ko zna koliko su ti kletvi i psovki uputili jadnici sa druge strane ekrana.

7. Haha a je l ima da neko to kupuje ozbiljno?

8. I nemoj više da radiš takve stvari. Budi malo više čovek, a malo manje vukajlijaš/internetaš..

9. au, sad sam bio na nekoj grupi za otkup, pa ladno je bilo deset stranica i grupa za otkup dosad, ljudi koji su ih držali bi kontaktirali potencijalnog mučenika i rekli da će doći da otkupe folije, ali da im treba novac za putne troškove, po 20-30 evra unapred

i krenu redom, ima ih solidan broj zajebanih, policiji prijavljivali

10. ahahaahahaha posjetio sam ti str sad... neki već pišu da je laž xDD

11. Misle obogatiće se šta li. ne znam da li jedna stvar na ovom svetu ima kraći rok trajanja od novca stečenog na prevaru.

12. Dobro, bre, obroče, brate, mene je zanimalo kolko ljudi guglaju ovo, napravio sam stranicu za tri minuta, niko ih nije terao da dolaze, niti im je iko nudio ili tražio pare, al sad sam prešao tridesetak poruka, ima baš tužnih slučajeva, slali po pet poruka nedeljno :(

September 7

POSTOVANI CLANOVI ZA GODINU DANA USPEO SAM DA PRONADJEM 50 LAZNIH FIRMI I KUPACA FOLIJA,USKORO ZA POJEDINE LJUDE PODIGNUCU KRIVICNE PRIJAVE RADI IZNUDE I UCENE...

13. ovo je nadmašilo čak i prodaju dresova napravljenih od kartona kutije cigara

14. Dobro, Radje, ako si isterao želju, gasi onda. Ali smešno mi je ovo krivično delo IZNUDE I UCENE teško 30 evra haha da li oni misle da bi se žandari baktali sa time.. ne znam doduše da li se sa ovom sumom nešto može okarakterisati kao iznuda iako ima elemenata.. drugo kako ćeš dokazati da ovaj nije imao nameru da stvarno otkupi te folije, što bi ovi vaćaroši verovatno odmah izneli u odbranu.. ali ako imaju za robu, imaju i za put, možda ih i dobiju, pa naplate pet hiljada din odštete a ove prevarante osude na društveno korisni rad u trajanju od 16 sati. Plus sudski i advokati.. hahaha

15. Ajde bre mrs u pičku materinu majmune

16. novine su pisale da se to otkupljuje, sto je sigurno bila neproverena informacija tako da su ih novinari zajebali.mogu da zamislim te mucenike koji traze paklice po putu da uzmu foliju.treba skupiti kilo folije.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.