Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
drkate li na svoj dignut kurac
Kome ti to?
Nije u redu
sebi
Čudna mi stvar, da je milion fb stranica krenulo sa vukajlije, a najuspesnija negujmo srbski jezik nije. A ima vise clanova od puje onog dzivdzana i ostalih zajedno.
Ma ne ti Ombre, onom djuvegiji iz Ivanče.
https://soundcloud.com/inkboyz/ink-boyz-x-gameface-chinnavar
aj na var
aj na ajvar x;d
skriveni namig
Zar malo puta narod jurnuo na biznis ideje iz Kurira i Informera. Ali ne moraš i ti da saučestvuješ.
Ej jedan moj prijatelj plasticni hirurg radi u klinickom i kaze mi da ima ponudu iz dubaija i da je odnos u plati da tamo za dva meseca zaradi koliko bi ovde do penzije a ima 39 godina pa vi vidite vucicu pederu.
dopisivao sam se sa nekim likom koji prodaje namestene meceve i kaze mi on kako to ide:prvo ja njemu posaljem 200e onda on meni da utakmicu ja odigram singl za 500e i posle mu posaljem jos 400 kad dobijem.prijavio sam tu stranicu pa me fb bavestio da je ugasena, ne znam dobro eng ali mislim da sam razumeo kako treba.posle nisam mogao da nadjem tu stranicu.tesko mi je da poverujem da su zbog moje prijave ugsili str
da bude maneken?
Imam poznanika koji u Dubaiju mlati 17-20 hiljada dolara mesečno, plus obrok plus smeštaj
jel maneken?
Nije, šef kuhinje.
traze doktore u dubajiu.mislim da je plata oko 10 hiljada e
Ma beži ih u kurac. Ne bih otišao tamo ni za kakve pare
meni je jedan arapin iz dubaija preoteo devojku, a ja tamo kad bi pojebao neku njihovu odma bi me vesali.jednog milanka zamalo da vesaju zbog flase viskija.stoka muslimanska ja ne znam sta ceka putin sto im ne baci atomsku bombu