Podijeli sa Vukajlijašima

1. Маестро ♦
    Citam ga i gledam druze na teveu, ulici, skoli od 5. oktobra pa do 2012-e, mozak mi je ispirao od malih nogu ali nije uspeo, a od 2012-e a ga najvise ima na internetu. Ne daj boze da uzmem dodatno da citam o liberalizmu jer je soros platio i iz frizidera da mi iskace

I to je za tebe liberalizam?

A kad bih ti rekao da je naša država jedna od prvih liberalnih zemljala u Evropi u 20. vijeku?

Najjače mi je kada kažem da je Draža Mihailović bio jedan od najvećih liberala u Srba, novokomponovanim turbofolk četnicima odmah krv na oči udari

2. maestro za koga si bio 2000. godine ?

3. Dobro streberu, treba li da ubacim NEO ispred liberalan? Svi znaju sta znaci liberal u 2017-oj, a to je simpatizer:
    -demokratske stranke
    -djb
    -ldp
    -eu
    -americke demokratske stranke
    -refugees welcome
    -lbgt prava
    -ne davimo beograd
    -sasa jankovic
    -vuk jeremic
    -zoran kesic
    -feminizam
    -vajs
    -tarzanija
    -njuz
    -b92
    -N1
    -CNN

4. Za Popaja da pobedi Badžu.

5. Bio sam za nindza kornjace konjino jer sam imao jednocifren broj godina

6. Inace za Seselja bih bio ofc

7. pa sta ti onda gledas od 5 oktobra kad ti secanje seze do neke utakmice zvezde i jang bojsa u kvalifikacijama za ls

znaci za laznog sto se slikao po ratistima u velikom mokrom lugu

8. Pa sad, neoliberalizam kao politički pravac je diskutabilan....

Da li si ti svestan da to što tebe muči nije liberalizam? :D

9. Samo koči malo mamu mu

10. Nego?

Muci te sopstveni idiotizam

11. http://www.mojpedijatar.co.rs/kakva-majka-ide-u-provod/
    zene zavladale svetom.ovo postaje normalno.muskarac da radi kao rob a zena da uziva.podrazumeva se da muskarac mora da finansira sve ovo ako ne moze onda je luzer

12. дупли стандарди синовац....

13. Dare, mora da ima i onaj deo kad okrene pištolj prema ovome što mu je dao. To mi je i bila poenta.

14. Kakva to majka ide u spa, kod pedikira, u solarijum itd?
    Pa brt, ako se dogovara sa muzem da se malo sredi da mu bude lepsa da se bolje seksaju, onda svaka cast pruzam ruku. Ako sve to radi a na muza ne obraca paznju, jasno je: tovari je neko drugi. A ako ima potrebu da izlazi u klubove sa drugaricama (bez muza) to zna da hoce da je neko drugi jebe, tj ide da se baci u promet. Meni da zena kaze da hoce da izadje u klub sa drugaricama podneo bi zahtev za razvod braka isti dan. Jer cak i da ne zeli da se jebe sa drugima, svakako zeli da joj drugi prilaze i nabacuju joj se, sto znaci da je nesigurna u sebe i da joj treba potvrda od drugih da je privlacna a sa takvom zenom ne treba stvarati porodicu. Zamisli zena provede pola dana na raznim tretmanima i onda dodje vece i umesto da se sa ispeglanom kosom depiliranim telom i uradjenim noktima izjebe sa svojim covekom ona kaze "idem ja sa drugaricama u grad". Ko god to dozvoli je cuck i naivna budala

15. Zato ja često idem s ženinim drugaricama. Bez nje.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.