Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Haha Seltik
    Ubijen Arkan brt ne znam da l znaš

  2. verovatno ti pa sad hoćeš da je izleklamiraš na mala vrata. e nećeš majci! prijavio sam stranicu!

  3. Dovoljno je retardirano da bude neko odavle

  4. https://s19.postimg.org/5xv6743cj/Image1.jpg

    Jebeš budale, došlo mi da zovem i pitam de se nalazi taj računar.

  5. Šta te konkretno buni?

  6. Ovaj Slavoljub prica nepovezano hahahaha udbu pominje sta je ovo

  7. Hahahahahahahha sta je ovo
    Olivera, Danijela, prsa hahahhahah jebem ti lebac

  8. Abudžaba Dabila

    Šta te konkretno buni?

    evo i ja gledam i ne znam šta se iščuđava

    Gujane, pretpostavljam da tražiš prvi posao i nisi dosad nikad obraćao pažnju kako oglasi izgledaju. Kad poslodavac napiše da traži "poznavanje rada na računaru", to znači da mu je potreban neko ko će moći da se snađe sa elementarnim unošenjem podataka u eksel tabelu, sa otvaranjem dokumentacije u pdf-u, da ume da nađe na mapama gradilište koje treba obići, da iskuca fakturu i tako to.

  9. brt to sto oni nazivaju radom na kompjuteru to znaju danasnja deca od 10 godina

  10. ovakog je coveka nasla da vara s muslimanima
    http://i.imgur.com/tVUWIVG.jpg

  11. Gujane, pretpostavljam da tražiš prvi posao i nisi dosad nikad obraćao pažnju kako oglasi izgledaju.

    Mjok, nema od toga leba nego se nekad registrovao pa mi šalju i dalje. Vrcav oglas, stavili rad na visini i rad na računaru pa ako sabereš dva i dva ispada da su popeli računar na kakvu skelu.

  12. Prikacili ADSL direkt na banderu

  13. to da automatski proračunaš koje su šanse da padneš sa skele

  14. Vrcav oglas, stavili rad na visini i rad na računaru pa ako sabereš dva i dva ispada da su popeli računar na kakvu skelu.

    Imaš metode bez i sa razaranjem. Sa razaranjem izvadiš kernove koje nosiš u lab. i tamo drndaš dok ne puknu, na razne načine, i beležiš rezultate.

    Bez razaranja - poneseš ultrazvuk (da, ne koristi se samo za bebu) na objekat namažeš sonde vazelinom i u zav. od brzine kojom prođe talas između sondi meriš kvalitet betona. Što više šupljina, raznih nebetonskih kuraca, sporiji talas. E sad, da te ne bi usralo da si merio na najkuljem betonu moraš šurnaest ponavljanja merenja da imaš, i onda možeš recimo sve to preračunavati pešaka, ili poneti kompjuktor na visinu i unosenjem podataka u jebeni eksel dobiti rezultate.

    Pa onda svejedno moraš da prekucavaš ako si sam radio, jer jebe se nekom da tumači tvoj memljivi rukopis platio je ima da mu daš na bubregu ugravirano. Pa onda ultrazvuk je samo jedan od aparata, ko zna šta imaju sve još, i najobičnija kidalica je digitalizovana, i tako...

    Nećeš biti koder jebeni ako si pozvan da ispituješ objekte ali ako ti nije rekao "dođi ujutru u 6" to onda znači da ćeš možda malo više raditi od prostog čukanja čekićem. Umno više, fizički lakše. Čak i taj ultrazvuk kao radio neki veličine eto.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.