Podijeli sa Vukajlijašima

1. Da bre! :-) Onaj Google nije normalan, crko sam od smeha...

2. хахахахахахахаха...крепо сам :-Д

3. Na jahu odgovorima:

What does salam alaikum mean?

Jedan od odgovora:

It means you are on the wrong side of the globe and you need to keep your head down and be safe and work on coming back home.

4. ХАХАХАХА КОЈА ЗЛА КУРВА И ЊЕН СЛЕДБЕНИК ЈЕБЕНИ!!! СЛЕДБЕНИК!!
    http://www.youtube.com/watch?v=pFQEF3vfses

5. И он ваки је мислио да ће јебати ову пичку?

6. Аахахахаххаха, па како је није срамота да дође тамо а да не зна да пева?

7. брате ово треба одгледати цело, али невероватно који следбеник и која препредена намазана курветина

8. Koliko treba biti idiot, to meni nije jasno...

9. ManUtdOwn18
    U Vojvodini piše VOS, pa mi stvarno jebemo!

lolololo
    To kupio drugaricin cale za neke smesne pare pre nekoliko godina. Posle je zgrn'o lepu lovu.

10. Dejvid Čarter je u "Tajmsu" napisao za Srbiju:

"Ima na Balkanu jedna zemlja koja se graniči sama sa sobom. Gde žive najlepše žene, a natalitet opada. Gde nezaposleni najviše rade, gde na najplodnijoj zemlji žive ljudi koji gladuju. Gde vozovi kasne po redu vožnje. Gde svi igraju fudbal, a pobeđuju u vaterpolu ili odbojci. Gde svi žure na posao, a niko ne stiže na vreme. Gde je zdravstvo besplatno, a lečenje skupo. Gde je svetska kriza dobila državljanstvo. Gde su javne nabavke tajna, a državne tajne javne. Gde se ratovi nikad ne završavaju. Gde sudski postupci traju duže od života."

11. ovo treba prevesti na druge jezike kada te neko pita gdje je i sta je srbija.

12. Tu su šupci roditelji a ne deca. Što im moraju to kupiti. Navikli ih pa kao kukaju. Ja da tražim jedno od ova dva čuda, moji bi me namrškali iz kuće. To su pravi roditelji :)

13. kome god vidim ajfon u ruci, a znam da su mu roditelji krv propišali da to kupe, bi mu to ugurao u nafuranu guzicu, a roditelje ispljeskao da dođu malo sebi.

14. Takoe!
    Ne dam ništa. Od čega ja da kupim cigare, ako njima kupujem tehniku?!

15. Tu su šupci roditelji a ne deca. Što im moraju to kupiti. Navikli ih pa kao kukaju. Ja da tražim jedno od ova dva čuda, moji bi me namrškali iz kuće. To su pravi roditelji :)

objašnjeno.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.