Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Mislim, zamisli žena da zaradi za sebe plus da plaća za čoveka i dete da žive ha ha ha.

  2. sta kazes tilmo na onaj slucaj sa albertom nadjom i bivsom zenom? koja trazi neke prenerealne alimentacije tipa on joj daje 2k evra mesecno ona kuka kako ga nije sramota, kako ne moze ona kao neka bednica sa tom sicom da odgaja decu, a naravno ne pada joj na pamet da bilo sta ona radi

  3. Sta da kazem, treba ih tući i jebati u dupe dok uživaju uz video snimak, da posle na sudu imaš dokaz kakva su niža bića žene u odnosu na čoveka.

  4. Pa dok ih jebeš u dupe, niže su od čovjeka.

  5. Dobar ker, fini ker.

  6. Fin pujdo, koja je ovo rasa?

  7. Kog je roda imenica ker?

  8. Ovo što je rekao je potpuno tačno.

  9. Jes' ti to bombaš svraćao kod mene u kraj? Dobro da ga nisi omazao pedes metara dalje, ima jedna dobra pečenjara pa bi mi krivo bilo da su je zatvorili zbog restauracije.

    http://www.kurir.rs/crna-hronika/uzas-na-vozdovcu-eksplodirao-automobil-u-pokretu-clanak-2673675

  10. Moramo i mi ovako nesto za Srbiju. Jbt koliko materijala ima.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.