Podijeli sa Vukajlijašima

  1. Sta smesno Bombe i ja sam morao takve stvari da pisem kao Vuki-Vule-Vucko. Jeben ti partijske gluposti. I danas isto sranje samo drugo pakovanje.

  2. Od plate ili od regresa?

  3. hristos se rodi kad vidim da neko kupi superjahtu

  4. https://www.youtube.com/watch?v=CTNLra1zjms
    Pre dvajes i kusur godina levatili smo ih za vegetu i najlonke samo tako, ovo mi neverovatno kako su se okuražili.

  5. Pa nije ispala debil u saobraćaju, nego debil generalno. xD

  6. Opcija 1: Dobar dan, imala sam udes i pobegao je. Ok, marka automobila: Pežo, tip automobila: teget mali.

    Opcija 2: Vidiš da sam iznela detaljne podatke u javnost, javi se sam, budi čovek i javi se jer će te naći mali teget automobilu!!!

  7. Skoro tako kod Cvetkove pijace kad je bio onaj sneg staje Akord na semafor i otpozadi sa strane ga lupi mali Ford Ka i razvali mu skroz branik. Tu stali oni, ovaj iz Akorda krenuo da izlazi iz kola a mali Ka ga zaobiđe i da gas da mu što pre kupi delove, a ovaj kad ga je video vrati se u kola i pojuri uz bulevar s njim da što pre dobije svoje delove.

  8. Папете, ко ову јебе?! Хоћу ја!

  9. kakav danak neiskustvu. Nakon toga može ga samo stići i dobiti svoje delove tako što ubije boga u ovom što je utekao jer miliciju više nemere zvati. Ukoliko nazove policiju i kaže JA PROGONIM ČOEKA ŠTO ME JE UDARIO GORE NA SEMAFORU i dobiće obojica kaznu zbog napuštanja mesta saobraćajne nezgode.

    Ostani, stavi trougao, zapiši tablice i sačekaj miliciju :)

  10. PuppetMaster
    kobila klasicna

    Ма знам. Ни за шта друго и није него за јахање.

    Него изјавила је како њу мрзи крезуба и дебела сиротиња, која нема ни за паштету па јој стално остављају хејтерске коментаре. Сирота мала новосацка богаташица.

  11. jbt de si u ovom videu uspeo da izvuces kako je izjavila nju mrzi krezava i debela sirotinja?? bas nigde nije spomenula nista u tom fazonu, rekla je i da joj salju poruke obozavanja ili da je skroz mrze u porukama

  12. Dajte neke zanimljive teme, ne mora zanimljive ali dragacije, da malo promenimo ovu monotoniju.

  13. pitanje za advokate...zasto se uglavnom dete dodeljuje majci? i kad je u losijem finansiskom stanju od oca i to sve...i zasto se uglavnom ocevima odobrava da vidjaju dete tipa jednom mesecno na 2h, kao da ga je silovao pa preti neka opasnost opet...i ako se dodeli ocu dete, da li onda i majka mora da placa astronomske alimentacije ili je oslobodjena toga jer je zensko?

  14. Plaća alimentaciju i žena.

    Ali pošto je čovek superiornije biće od žene, njoj daju da ga čuva a glavnu reč i dalje vodi čovek,koji je sposobniji i izvešće to čeljade na pravi put svojim finasijama.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.