Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ЈЕБИ МЕ ДАВИДЕ!!!1
Pa dobro onda davide, šta ti misliš da su trebali da urade?
Moj lični konsultant u NSZ danas mi je rekla da ona donosi sreću nezaposlenima koji se redovno prijavljuju u Službu. Posle me svrbeo jedan od dlanova, onaj što donosi kintu. Biće valjda nešto.
I da, skapirah malopre da je i osnovcima dozvoljeno da ocenjuju definicije na Vuki. Disapointment.
у најгорем случају мислим да су требали да му напишу казну за немање личне или казну за вожњу без карте, неки правни поступак постоји.
поента је, још једном, да је све то превара, тај нови систем, тако да су сви поступци даље подложни критикама и изменама, у смилсу да све што се дешава у вези са тиме носи бреме тога да првобитна ствар није у реду и онда даље све тешко може да ваља.
Znam ja da po zakonu to tako ne smije, znam ja da oni nisu trebali tako, ne bih ni ja, ali ne mogu ni da ih osuđujem što su tako postupili. Udri bagru, no što. Nemaš para? Pa šta ćeš koji kurac onda da se voziš autobusom? Nisi bogalj, idi pješke. Ili je možda lik mislio da sjebe sistem, misleći "hmm, imam para al neću da platim autobusku kartu nego ću da idem da se vozim i da stvorim problem zaposlenima. da da, to ću da uradim HAHAHA".
I da dobije odštetu usput :-)
Da sve to Davide, to stoji, ali majku mu jebem da mu jebem, ko ga je bio po ušima da to radi? meni se takvo nešto nikad ne bi moglo desit, i niti će dok mi je i ovo malo pameti što imam u glavu. Ne sviđa ti se sistem okupi ljude i protestvuj, a sam kad to radiš onda si najobičniji kreten koji ništa neće da postigne osim što će da se dan-dva priča o njemu u novinama i to je to. Filmovi su za gledanje a ne za imitiranje. Brate ni mene se ne sviđa što je Nikšićko od 2 litra 2 eura pa što treba sad, da uđem u radnju i da rečem da ću da uzmem pivo i da neću da platim? Nije to to. I nisu krivi radnici GSP-a niti komunalci. To su samo ljudi koji rade svoj posao. Krivci su oni s kojima on nema kontakta, oni donose zakone i pravila koja njih ne dotiču jer se ni ne voze javnim prevozom. Znači lik je sve napravio uzalud.
прво и прво, да је ово неки легитиман и легалан систем наплаћивања карата то би било у реду, да се људи избацују итд. а пошто исти то није, онда свака даља прича пада у воду.
+1
ovo sam potvrđuje davidov post :DD
pešaka? u beogradu??
a možda čovek iz iz borče na novi beograd, jedino da prepliva reku.
ali oni ne rade svoj posao!
kao prvo, sam busplus je žešće pranje para, kao i "osnivanje" komunalne policije.
on, kao kurac od ovce, nema pravo da bude grub, niti da povređuje i tuče ljude, aman!
Па нико му није забранио да се вози аутобусом. За време које је потрошио док је био бивен у плексус, могао је да сачека два аутобуса и стигне где је кренуо.
Ma pazi rasprava je glupa. Ne smeju da biju i treba ih prebiti sipred zgrade. Onaj debeli što nij 'teo d'izađe treba da sačeka godinu dana, uzme kvalitetnu kockastu štanglu i otvori ga na par mesta. Da bude pametniji sledeći put.
Da Kristina (Piro), pješke. Ja sam sinoć fino propješačio dok nisam našao taksi jer mi je crkla baterija bila, a nije mi se mahalo taksijima jer mi je to blam, tako da sam pripit, umoran i jedva stojeći na noge fino nogu pred nogu pa dok nisam našao taksi koji je stajao u mjesto. Poenta je da se sve može, samo ne mora stoka da se bude.
Znači trebao je da izađe pa uđe u sledeći i tako, stanica po stanica, inspekcija po inspekcija i džabe bi došao do tamo đe je naumio.
Znači ja ne podržavam to što su oni uradili, ali ih i ne kritikujem jer ih razumijem, rad sa narodom je nešto najgore što te može dopanut, ali s druge strane nipošto ne podržavam to što je pojmaš koji nije htio da kupi kartu uradio.
Ау шта ти поређујеш. Ако уђеш у радњу и нећеш да платиш пиво, то се зове крађа илити разбојништво и то је кривично дело.
Ово је другачије, зашто да плаћа бус плус?
Ја први не плаћам бус плус, нити ћу га плаћати. Зашто?
Да би се возио у конзерви, која смрди, бучна је ко 4 авиона, истегнеш све могуће мишиће држећи се за оне одвратне шипке док возач вози ко ментол.
Наравно да неће да плати. Што неко спомену горе, немају људи за леба а не за бус плус.
А ове шмекере треба усрати од батина.
да не читам све, да кажем само меши да је то тачно, нећеш да се натежеш са муријом око глупости кад видиш да су индијанци. то јесте. кад си већ у тој ситуацији. мада то не оправдава ове жандаре, а ни систем вала.
A šta ako se komunalcima i vozačima odbija od plate ako se utvrdi da se neko vozio a da nije platio? I onda ništa, ko ih jebe kad rade u lopovsku firmu a moraju da rade da bi prehranili porodice.
Ja mislim da je ova rasprava uzaludna iz razloga što se raspravljam sa ljudima koji dolaze iz dobro situiranih porodica pa nemaju drugih briga osim da se zalažu za mir i nenasilje. Da me pogrešno ne shvatite, i ja bih volio da sam na vaše mjesto.
Nije sve crno-bijelo. Ima mnogo toga o čemu mi pojma nemamo iz prostog razloga zato što o tim stvarima i niti ne razmišljamo.
Jadna mi radnička klasa...
Fejz ili Buksna lepo napisaše. Samo ih ukenjafte od batina jer su slepčine.
debelom se oznojila saka i zalijepila se za sipku. na snimku se ne cuje kad kaze, ALI LJUDI SLIJEPIO SAM SE, NE MOGU PUSTIT KEVE MI MOJE, i ovaj mislio da ga zajebava i udario.... jebiga, nesporazum, desava se....
Зато ја идем колима
http://www.hahastop.com/pictures/They_See_Me_Rollin.jpg
лолололо
Ali zašto nije htio da izađe Fejzbuksnetino? Šta je mislio da će tim da postigne da mi je znat.
Mene i drugu je prišao izbacivač u bilijar klubu i rekao nam "ako može to malo lakše", i mirno smo popili piće, izašli i nismo više tu svraćali. Ali ništa nismo uradili, jer smo mirni momci, dosta dobar ceh smo uvijek pravili i bakšiš ostavljali. Znači izašli smo iz lokali iako ništa napravili nismo, a ne vidim razloga da ne izađemo ako smo baš i nešto uradili.
http://www.vijesti.me/vijesti/beogradska-komunalna-policija-tukla-crnogorskog-drzavljanina-gradskom-prevozu-clanak-92190 Hahaha, a kuku, viđi naslov "BEOGRADSKA KOMUNALNA POLICIJA TUKLA CRNOGORSKOG DRŽAVLJANINA U AUTOBUSU"! Hahaha. Kuku, a odakle mu pare da dođe do beograda? Cccc...
Зато ја не живим у БГу.
Провинција: 10 000
БГ: 0