Prijava

U što se nadrljala pičke, ja reko' stvarno nešto

Mislim kapiram da je za vas ovo drljanje pičke, ali otkriću vam jednu tajnu - nije

ne bi to onda bio ovako iskren performans, o tome se radi lolo

Радјард (Valter)
Dok je Jovan Ćirilov bio urednik programa Bitefa(znači, dok je bio živ), urgirao je da svake godine bude barem jedan dobar pederluk među predstavama, po mogućstvu na samom otvaranju, pošto je i sam bio peder, al izgleda da su ga dostojno nasledili

Moj burazer je kao klinac dobio honorar od pedeset evra da se pojavi u prva dva minuta u jednoj od tih predstava, a onda su se pederi poskidali i počeli da se polivaju mlekom i trljaju telesinama

Bili mi klinci cetvrti razred i odvedu nas u pozoriste, neka makedonska predstava. Kad izadjose glumci, imaju kurcine od sundjera po dva metra, i skacu sa njima, biju se, a glavni stavio zvonce na kurac pa sa njim komanduje ostalima.
Morali su da nas izvedu napolje koliko smo urlali od smeha.
Nema vise tako dobrog avandgardnog pozorista...

Haha ta se predstava onda prikazuje dugo
Keva išla kod neke drugarice u makedoniju pre nekih 3-4 godine i gledali istu predstavu donela i snimak haha

Aaaaaa! Ima snimak!?! Ja godinama mastam o tome da ponovo vidim to remek-delo. Okaci to negde leba ti.
Kako se uopste zove predstava?
Ja sam je gledao pre skoro 30 godina.

Daj neko onaj "završio sam bogosloviju" c/p

Шта си то управо благоизјавио о мени, некрсту један?
Само да спознаш, да сам свршио Богословију као први свештенослужитељ у поколењу, да сам учествовао у небројеним ходочашћима по Светим Местима и иза себе имам преко три стотине потврђених Литургија.
Васпитан сам у црквеном појању и најбољи сам старословенски језикословац у читавој Српској Православној Цркви. Ти за мене ниси ништа до само још једна нечасна душа.
Окајаћу ти грехе са таквом богобојажљивом скрушеношћу каквa није забележена ни у једној житији ниједног Свеца наше Православне Цркве, запамти ове моје философске поуке. Мислио си да можеш заслужити Царство Небеско бласфемишући о мени и вређати покојника преко Светомрежја?
Помоли се Господу, семе сотонино.
Док ово благоугодно философирамо, моје молитве путују светим каналима до мреже монаха иследника на Светој Гори и твоја И П адреса се забележава па се боље припреми за Армагедон који ће душу твоју нечисту опрати Пресветом Олујом и ваздигнути те до Небеских Висина. Благословено си окајан, грешниче. У молитвама својим пресветим могу светлосним брзинама Светога Духа да се трансупстанцирам било гдје на Земљи у било које доба, и могу ти грехе окајати на седам стотина начина, и то само користећи Катихизис. Али нисам само благопоучен у вештинама молитве, већ имам приступ и васцелом возном парку Српске Православне Цркве и све ћу то благоупотребити да грешно земаљско битисање твоје оперем у Светлости Господа нашег Исуса Христа. Да си само знао какав Страшни Суд ће твоје богохуљење наднети над твој земаљски живот, можда би погнуо главу и примио благодат Светога Духа у миру и тишини. Али Сотона те на грех наведе, и ниси могао да се одупреш нечастивим силама његовим, и платићеш освештење животног простора своме пароху. Обасућу те бескрајном љубављу Светога Духа и ти ћеш се ваздигнути у Њему и славићеш Њега постећи среду и петак на води и хлебу.
Овим речима те разрешујем греха, сине.

Ne sećam se kako se zvala pitaću kevu
Znam da su ti sa kurcima predstavljali bogove

Hvala brate Valtere, svršavam dok čitam prvih 4 riječi svaki put ostr

Svršavaš dok čitaš "шта си то управо"?

Dukat izbacio jogurt u čaši od 0.25l, baš sam se obradovao kad sam video

Aaaa bravo dukat, jeb'o ih pišljivi jogurt u čaši od 0.18l koji ne stigne ni do pola bureka

Ok, postojala je flašica kao alternativa ali nije mi to to ne serite sad odma' šta je bre

izijem flips
jebem ti majku somi

Popušim ja tebi kurac, znas!?

Milose sto te diraju ovi dobri ljudi popusis im kurac bas?